Şimdi Ara

Ssangyong XLV hakkında. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Hayır almışsın artık niye aldınmı diyelim yoksa afferinmi bekliyorsun

Alıntıları Göster
    1-yanlış alıntı yapmışsin
    2- arkadaş belki kendi gibi bu araç alan varsa, tecrübelerini paylaşmak istiyor
    3 - burda galerici ya da o kafada artis tipler çok. herkes Taner Gode gibi faydalı olma amacında değil. terslemek, kapak koymak için açık arıyor millet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

hocam arabayı almışsınız arkadaş haklı, bu saatten sonra ne yorumu istiyorsunuz kötü yorum gelse satacak mısınız geri?Siz kullanıp deneyimlerinizi önizlemelerinizi paylaşmalısınız.

Alıntıları Göster
    anlamada sıkıntı var sanırım, ben sürüş performansını yorumlayın demedim.
    ne istediğimi tekrar okuyun, sonra tartışırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Forum adabından yoksun olunca böyle saçma başlıklar açılabiliyor tabi önemli değil hatanı anlayıp mizah katarak bir cevap verebilirdin ama hakaret ve pislik yaparak üste çıkmaya çalıştın ne diyim cahil adam her yerde cahilliğini böyle belli eder...

Alıntıları Göster
    neyse sana forum adabını egea konusunda da layığıyla vermiştim diye hatırlıyorum.
    kuyruk acın büyük, sen de haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komkarbey

Hayırlı olsun dostum. Kaç model ve kaç kmde? bir tanıtım videosu atarsın artık buraya yada youtuba(Bir kaç tane de iç dış fotosunu da buraya koyarsan iyi olur). Ne kar yakıyor ortalama? ve hangi donanım?
    teşekkür ederim, 2016 model. 2017 ocak trafiğe çıkış. 57 binde.
    fırsatım olursa foto yüklemeye çalışırım.
    6 litre civarı yakmakta. limited donanım. sisfarı, yağmur-far sensörü, tavan barı ve açılır tavan mevcut değil araçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Kardeş hayırlı olsun araba güzel araba.
    3 gün bindim kuzenimde vardı. Ssangyong güzel araç yapar seri hızlı ve az yakıyor. Ben düğün arabası yapmıştım kuzenimde vardı. Benim araba kazalıydı serviste kalmıştı o hafta kısmet. Beyazdı böyle simli gibi kırık rengi vardı. Süslettik çiçekler fln efsane oldu arabanın içi çok geniş ve araç inanılmaz seri düğün telaşından istanbulda 3 gün sabah akşam sürme fırsatım oldu hayran kalkıştım fiyatıda çok uygun tebrik ederim güzel seçim.
    teşekkür ederim, araç daha çok kısa süredir bende. tekirdağdan alıp gebzeye getirdim o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Çok ucuza almışsınız, hayırlı olsun
    teşekkür ederim saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

1-yanlış alıntı yapmışsin
    2- arkadaş belki kendi gibi bu araç alan varsa, tecrübelerini paylaşmak istiyor
    3 - burda galerici ya da o kafada artis tipler çok. herkes Taner Gode gibi faydalı olma amacında değil. terslemek, kapak koymak için açık arıyor millet.

Alıntıları Göster
    hocam anlayamadığım nokta herkes qashqai almak zorunda mı. bu araç hakkındaki bilgiler çok sınırlı.
    eğer alan kullanan varsa tecrübesini paylaşsın diyorum, aldığım yanıt aferin mi bekliyorsun oluyor.
    ve ilginçtir 18 şuursuz da bunu beğeniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

neyse sana forum adabını egea konusunda da layığıyla vermiştim diye hatırlıyorum.
    kuyruk acın büyük, sen de haklısın.

Alıntıları Göster
    Amanınn kardeş sen egea bok linea züper diyen elemanmısın epet oysan pardon özür dilerim sana herşey serbest

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

Bu arabanın geyik testi izlenmeli her potansiyel alıcı tarafından . Korkunç.
    km77.comyoutube
    SsangYong XLV 2016. Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=B6xF0Di9Qa4&feature=youtu.be

Ucuz etin yahnisi. Hayatımda izlediğim en kötü geyik testi performansı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

https://www.youtube.com/watch?v=B6xF0Di9Qa4&feature=youtu.be

Ucuz etin yahnisi. Hayatımda izlediğim en kötü geyik testi performansı..

Alıntıları Göster
    dacia duster'e rakip olmuş mooose test 'de

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın, herkes XC90 alamıyor. bu kadarına gücümüz yetti.
  • quote:

Kusura bakmayın, herkes XC90 alamıyor. bu kadarına gücümüz yetti.
    siz onlara bakmayın gayet doğru bir tercih yapmışsınız. burada size geyik testi yazanların kaçı o manevrayı kendi aracında başarabilecek kadar yetenek sahibi? yada kaçı xlv ye oturmuş, sürmüş de ahkam kesiyor? ben birara niyetlenmiştim ama kısmet olmadı. aracınızı mutlu ve huzurlu günlerde kullanmanızı dilerim.

not: geyik testine bakacak olursan jeep grand cherokee de almaman lazım, hilux ta. boş geyik muhabbeti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

siz onlara bakmayın gayet doğru bir tercih yapmışsınız. burada size geyik testi yazanların kaçı o manevrayı kendi aracında başarabilecek kadar yetenek sahibi? yada kaçı xlv ye oturmuş, sürmüş de ahkam kesiyor? ben birara niyetlenmiştim ama kısmet olmadı. aracınızı mutlu ve huzurlu günlerde kullanmanızı dilerim.

not: geyik testine bakacak olursan jeep grand cherokee de almaman lazım, hilux ta. boş geyik muhabbeti.

Alıntıları Göster
    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. anlamadığım nokta araç hakkında bilgi almak için konu açıyoruz ama sadece eleştiri geliyor.
    ilk kukayı bile geçemeyecek adamlar moose testi izledin mi diye link veriyorlar.
    araç baya sınırlı sayıda satıldı, umarım size de kısmet olur.

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    hocam ikinci eli bile 150-180 olan aracı hangi bayi 110 a verdi size? yok bende araç bakıyorum alayım hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: gercekbeko

hocam ikinci eli bile 150-180 olan aracı hangi bayi 110 a verdi size? yok bende araç bakıyorum alayım hemen
    bayiden almadım ki aracı, sahibinden aldım.
    galeriler de araç sahipleri de tok satıcılar.
    ama ben insan evladına rastladım orası ayrı tabi.

• xlv gelince aklıma hep yol tutuş faciası geliyor
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    yukarıda konuşuldu...
  • Adamı neden yargılamışsınız anlamadım. Aracını almış heyecanını paylaşmış süren bilen varsa , nelere dikkat etmek lazım minvalinde bir soru sormuş.

İnanılmaz saçma sapan eleştiri ve yargılama kültürüne sahip bir ülkeye döndük, yardımlaşma sıfır.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Adamı neden yargılamışsınız anlamadım. Aracını almış heyecanını paylaşmış süren bilen varsa , nelere dikkat etmek lazım minvalinde bir soru sormuş.

İnanılmaz saçma sapan eleştiri ve yargılama kültürüne sahip bir ülkeye döndük, yardımlaşma sıfır.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
    teşekkür ederim, saolun.
    sizin de belirttiğiniz gibi araç hakkında ulaşabileceğim bilgi sınırlı, bu yüzden konu açma gereği hissettim.
  • quote:

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. anlamadığım nokta araç hakkında bilgi almak için konu açıyoruz ama sadece eleştiri geliyor.
    ilk kukayı bile geçemeyecek adamlar moose testi izledin mi diye link veriyorlar.
    araç baya sınırlı sayıda satıldı, umarım size de kısmet olur.

Alıntıları Göster
    O linki atan benim. Polisim ve ileri sürüş teknikleri eğitmeniyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.