Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şekilde konuşmuş bence demek istiyorki 63 verirseniz alırsınız cavaniyi yoksa alamazsınız. Ticari oyun bunlar bence buyrun sizde okuyun yorum yapın

Napoli'nin en güçlü gazetelerinden Il Mattino'ya konuşan Raiola; "Cavani şimdilik kalacak. Ancak, haziran döneminde nereye gideceğini kim bilebilir. Cavani'nin bonservis ücreti 63 milyon euro. Bunu dünyada ödeyebilecek yalnızca 5 kulüp var; Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Chelsea ve Paris Saint Germain. Cavani'nin neden gelecek sezon büyük bir kulüpte forma giymek istediğini anlayabilirsiniz." dedi.
  • evet ama menajeri cavani seney kalmayacak diye açıklama yaptı. kimi alsak kim uygun olur düşünsem bulamıyorum..ama 63 milyon ile 2 forvet alırız hatta juvenin forvet hatlarını giderse iyi bir forvet alacağımızı düşünüyorum ama vargas cavani gibi performans gösterebilirdi umarım kalır..mutlaka deneneli
  • EDİT:Pablo armero ile anlaşıldı,transfer yakında açıklanır
  • napoli:1-0:roma öndeyiz ilk yarı bitti golü cavani attı
  • Cavani patladı :) 4-1 Cavani hattrick
  • armero hayırlı olsun.
  • manchester cityliler gene havlamış cavaniyi istiyoruz demişler..ne güzel sadece isteyebilirsiniz zaten başka birşey yapamazsınız..
  • Cavani ya real ya barca da oynarim demis gidersede buyuk ihtimal reale gider babasi cocukluk hayali demis realde oynamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sienalı santrafor Emmanuel Calaio alınacakmış bence daha genç bir oyuncu almalıydık 31 yaşında bu adam.
  • napolinin eski oyuncusu zaten
  • evet alındı sanırım ama eski performansı çok iyiydi yine böyle oynarsa cavaninin süper yedeği olur
  • Bu arada bu seneki deplasman formasından sipariş verdim gelsin isteyen olursa yönlendiririm
  • hocam hangi siteden sipariş verdin? bu arada calaio resmen transfer edildi
  • Pm attım sana. Evet Calacio geldi takım dizilimi değişecekmi acaba nasıl olacak merak ediyorum.
  • yok ya calaio yedek olacak..bugünde palermoyu 3-0 yendik,maggio-inler-insgine attı golleri
  • Barca ve Arsenal zuniga için devrede.
  • evet zuniga yı arsenal ve barça istiyor giderse yerinde oynayabilecek armero var sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

Barca ve Arsenal zuniga için devrede.

Barca da oynayabilecek yetenegi ve kapasitesi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Orijinalden alıntı: system44

Barca ve Arsenal zuniga için devrede.

Barca da oynayabilecek yetenegi ve kapasitesi var mi?

Yetenekli oyuncu ama barcada sadece yedek olur. Arsenalde ilk 11 oynayabilir ama
  • Vargas Gremio ya kiralandı. Arsenale kiralansaydı daha iyi olabilirdi ingiltere iyi gelebilirdi vargasa
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.