Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bişey olabilirmi :) müthiş olur varya

PSG'de mutsuz olduğu ve eski takımı Napoli'ye döneceği iddia edilen Ezequiel Lavezzi'nin menajeri Alejandro Mazzoni yaptığı açıklamada, "Lavezzi tekrar Napoli'ye döner mi? Lavezzi, Napoli'yi çok seviyor. Orada çok güzel günler geçirdi ve taraftarlarla da arası çok iyiydi." diyerek kafaları karıştırdı. (Sky Italia)
  • Evet haberi okudum dönebilir lavezzi..sonuçta evine dönmüş olur.AYRICA ÇOK GÜZEL BİR HABER VERİYORUM -2 PUANIMIZ SİLİNMİŞTİ YA O PUANLAR GERİ İADE EDİLDİ VE rubentus İLE PUAN FARKI 3 E İNDİ #FORZANAPOLİ
  • Napoli, Chievo'da forma giyen savunmacı Marco Andreolli'yi kadrosuna katmak istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realasim

Evet haberi okudum dönebilir lavezzi..sonuçta evine dönmüş olur.AYRICA ÇOK GÜZEL BİR HABER VERİYORUM -2 PUANIMIZ SİLİNMİŞTİ YA O PUANLAR GERİ İADE EDİLDİ VE rubentus İLE PUAN FARKI 3 E İNDİ #FORZANAPOLİ

güzel gelişme. cannavaronun cezası ne oldu
  • cannavaro ve gravanın cezasıda kalktı juve şişti
  • iyi sevindim :)
  • valla juve-udinese maçında udinese di natale yi,brkici,codayı,barretoyu niye oynatmaz anlam veremiyorumamaçları ne acaba?
  • fio:1-1:napoli var ya de sanctisin orta sahadan yediği golü görseniz delirirdiniz.manyak mısın de sanctis ya?
  • Galatasarayda belliydi nasil kaleci oldugu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hajduk Split'in 18 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Josip Radosevic Napoli'ye transfer oldu.
  • dostum nasıl bir oyuncu hiç fikrin var mı?
  • Genç ve hırslı aynı zamanda Hırvatistan milli takımında oynuyor
  • Parma :1 Napoli : 2 hamşik,cavani. cavani golünü attı ama iyi değildi zuniga hamşik cannavaro çok iyiydiler ilk golü bulduktan sonra takım yattı resmen .golü yedikten sonra oynamaya başladı napoli insignie hareket getirdi oyuna grince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

Parma :1 Napoli : 2 hamşik,cavani. cavani golünü attı ama iyi değildi zuniga hamşik cannavaro çok iyiydiler ilk golü bulduktan sonra takım yattı resmen .golü yedikten sonra oynamaya başladı napoli insignie hareket getirdi oyuna grince.

Cavani ye sanki bugün küstü takım pas atmadılar 4 tane gol pozisyonuna girdi 1 ini attı insigne girmese pandev oynasa bişey yapamzdık haftaya catania var.puan farkı 3 forza napoli
  • Usta beni de yaz taraftarlara
  • ya napoli atkısı bulabileceğim bir site varmıdır?
  • forma geldi arkadaşlar

SSC Napoli Taraftar Köşesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

forma geldi arkadaşlar

SSC Napoli Taraftar Köşesi

abi forma kesinlikle orjinal..güle güle kullan benim sürekli forma aldığım bir arkadaşım beyaz forma getirecek bende beyazı alacağım bu arada rolandoyu transfer ettik

• evet gerçekten orjinal. haberim var iyi transfer
  • beni de ekler misiniz. napoli maçlarını izlerim sürekli. çok sevdiğim bir takımdır.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.