Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet çok güzel hakem kiralanmış bir atakta 2 kez penaltımız verilmedi
  • kazanırız inş Asım
  • Floccariyi almadık başımıza bela oldu. direkten döndü topu
  • hakem cavaninin golünü vermedi satılmış pislik resmen satılmış
  • Geçmemiş çizgiyi
  • abi behrami sakatlandı çıktı insigne girdi 4-4-2 ye döndük bitti yenildik hiç umudum yok 2010-2011 deki gibi mucizeler olmazsa son 10 dakika napoli dakikaları olmazsa elveda scudetto...
  • CAMPAGNARO SEZON SONU MUHTEMELEN İNTERE TRANSFER OLACAK
  • ÖNEMLİ NOT:BU HAFTAKİ SAMPDORİA MAÇI TRT SPORDAN PAZAR GÜNÜ SAAT 4 TE YAYINLANACAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: realasim

ÖNEMLİ NOT:BU HAFTAKİ SAMPDORİA MAÇI TRT SPORDAN PAZAR GÜNÜ SAAT 4 TE YAYINLANACAK

iyi izleriz banko genelde parma maçlarını veriyordu trt demekki saat 4 te olan maçları veriyor. bu arada cavani 60 milyon euro ya real madridle anlaşmış deniliyor doğrumudur duydunmu böyle bişey Asım
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

quote:

Orijinalden alıntı: realasim

ÖNEMLİ NOT:BU HAFTAKİ SAMPDORİA MAÇI TRT SPORDAN PAZAR GÜNÜ SAAT 4 TE YAYINLANACAK

iyi izleriz banko genelde parma maçlarını veriyordu trt demekki saat 4 te olan maçları veriyor. bu arada cavani 60 milyon euro ya real madridle anlaşmış deniliyor doğrumudur duydunmu böyle bişey Asım

Abi duydum 60 milyona anlaşılmış falan deniyor ama 60 az belki 60+ takas olur ama gideceğini düşünüyorum çünkü icardi ile ciddi ciddi ilgileniyoruz..zaten dikkat ettiysen abi son 2 maçtır kötü oynuyor cavani gidecek gibi
  • quote:

forma geldi arkadaşlar

SSC Napoli Taraftar Köşesi

Çok iyiymiş forma hocam. Ne kadara ve nerden aldınız acaba?

Bu arada takip ediyorum sayfayı da o günler ne olduysa görmemişim 2 kişiyi de ekledim. Offline değilim sürekli takip halindeyim, sadece mesaj atmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

quote:

forma geldi arkadaşlar

SSC Napoli Taraftar Köşesi

Çok iyiymiş forma hocam. Ne kadara ve nerden aldınız acaba?

Bu arada takip ediyorum sayfayı da o günler ne olduysa görmemişim 2 kişiyi de ekledim. Offline değilim sürekli takip halindeyim, sadece mesaj atmıyorum.

Dostum merak ettim seni :) 110 tl ye aldım. arkadaşlar çok beğendi kalıp fit italya formaları fit zaten.

• napoli:0-3:plzen rezil olduk beyler,cavani delirtti yine defol git cavani cavani dışarı icardi içeri.. eleştireceksiniz ama cavani çok kötü oynuyor 4 maçtır sanırım sahaya yıkanmadan çıkıyor..
  • söylecek bulamıyorum afedersiniz ama plzen adeta ır*ımıza geçti.. hala napoli
  • fb seviniyo cavani nin takımı elenecek diye ama ben olsam korkardım bu oyundan sonra. napoliyi neredeyse 4 e götürecek takım aykutun fenerine bön bön bakacak değil ya.
  • Geçen seneki Chelsea maçı gibi olursa hiç şaşırmam. İkinci maç 4-0 alabiliriz bir yere yazın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Geçen seneki Chelsea maçı gibi olursa hiç şaşırmam. İkinci maç 4-0 alabiliriz bir yere yazın bence.

dostum zaten tek umudum o..4-0 hayal ama imkansız değil cavani ve pandev aptalları yerine insigne ve calaio oynasa alırız BİRŞEY SORACAĞIM:CAVANİ ve PANDEVİN SON 5 MAÇ Kİ PERFORMANSINI NASIL BULUYORSUNUZ? BEN:Cavani defol git madride beceriksiz her maç 5 kez karşı karşıya atamayan oyuncunun napolide oynamaya hakkı yok,pandev yaşından dolayı artık deparları iyi yapamıyor insigne oynamalı ve cavani nin yerine icardi alınmalı
  • Ve cavani nin 60 milyon karşılığında anlaştığı iyice söylenmeye başladı..belkide iyi oldu ne bileyim son zamanlarda çok isteksiz oynuyor sanki beni satın dedi "icardi" sesleri başlamalı
  • ASDASDDAHASDAHAHA ROMA:1-0:rubentus GOL:58 TOTTİ ;Yarın sampdoria yı yenemeyiz ama yenersek puan farkı 2 ye inecek çok teşekkürler roma
  • Takim berbat bu futbolla sampiyonlar ligide hayal olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.