Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • al işte 0-0 berbat berbat...o top kaleye girmemek için herşeyi yaptı maçı alsak 2 puana inecek fark ama 4..şampiyonluğu unutalım ancak şampiyonlar ligine
  • sadece bugün behrami oynadı,o savaştı behrami adam gibi adam ,ayrıca cavaninin röportajlarını okudum formsuzum ama düzelmek istiyorum ve oynamak istiyorum demiş hak verdim şimdi ama biraz çabuk düzel cavani sizde yazın ara sıra forumda kendimi yanlız hissediyorum
  • 4 atar mı napoli,ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

4 atar mı napoli,ne dersiniz

zor ama atarsa uefa yı alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

quote:

zor ama atarsa uefa yı alır.

4 atarsak kesin alırı uefayı ama aelenirsekte üzülmem ligdeki şampiyonluk şansımız artar en azından maggio ilk 11 de oynatılır
  • quote:

• elensek ligde avantajımız artar zaten elenecez cavaninin formu diplerde avrupada tek umudum juvenin şamp. liginde üst turlara çıkması
  • Ve beklediğim bir sonuç Siena:3-0:Lazio emeghera(6,61),a.rosina(23) insanmısın emeghera bunu alalım icardi ile cavaniyi aratmaz
  • Bugün maç 22.05 te sanırım yedek takım formatında çıkılacak muhtemel kadro:
    de sanctis
    maggio gamberini rolando zuniga

donadel
    dzemaili behrami

pandev insigne
    calaio
    #FORZANAPOLİ
  • avrupaya vede ettik ne diyelim hayırlı olsun.. umarım ligde yükselmeyi başarırız #sempreforzanapoli
  • ARKADAŞLAR:NAPOLİ 2010-2011 İÇ SAHA FORMASI ve NAPOLİ ATKISI BULABİLECEĞİM BİRYER VARMI? (ama kapıda ödeme alacağım) VARSA CEVAPLARMISINIZ? BU ARADA UDİNESE-NAPOLİ MAÇI PAZARTESİ GÜNÜ OYNANACAK..
  • berabere bitti juve maçı 1-1,balığı kaçırdık adeta dzemaili çaprazdan bomboş kaleye atsa 2-1 almıştık #FORZANAPOLİ
  • forma almak istiyorum yardımcı olacak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

forma almak istiyorum yardımcı olacak var mı?

dostum madusport diye bir yer var google yazarsan çıkıyor. yukarıda paylaştım aldım ben orjinal forma.
  • chievo 2-0 napoli cavani yine döktürdü maşallah 1 penaltı kaçırdı 5 kez karşı karşıya kaçırdı yine kusursuz bir futbol oynadı gerizekalı..
  • yazık oldu takım avrupa maçlarıda dahil 6-7 maçtır galibiyet alamıyor. Sanırsın küme düşecek.
  • Şampiyonluk başka baharlara kaldı da ŞL'de elden gidecek gibi.Cavani'ye de haksızlık etmeyin, buralardaysanız en çok ona borçlusunuz bunu.O zaten gitmeyi koymuş kafasına iyi paraya satmaya bakın hazır iyi para ediyorken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Şampiyonluk başka baharlara kaldı da ŞL'de elden gidecek gibi.Cavani'ye de haksızlık etmeyin, buralardaysanız en çok ona borçlusunuz bunu.O zaten gitmeyi koymuş kafasına iyi paraya satmaya bakın hazır iyi para ediyorken..

aynen aga da maçı izlemedinmi delirtti yine 7-8 maçtır böyle guizadan beter oynuyor almayalım 11 e yolladık vargası forvet kalmadı takımda tabi siz şampiyonsunuz rahatsınız bizim şl de gidecek ilk 6 ya giremeyeceğiz adım gibi eminim de sanctis kapattığı köşeden gol yiyorsa cavani 6-7 net gol kaçırıyorsa e yuh artık! cavaniyide bir takıma kazıklarız Leandro Damiao,İcardi veya Burak gelecek zaten

• Maçlara bakmaya calısıyorum zaten sadece Seri A'yi izlediğim için pek büyüklerin maçını kacırmıyorum aynı saatte bile ondan ona geçiyorum.

Burak, Hakan şükür kadar da iş yapamaz SeriA'da.Leandro Damiao'yu beğeniyorum bonservisi az olmayacaktır ama Cavani'nin parasını kullanırsınız kalana da bi orta sahaya beyin.
    Sizin için iyi olan şey diğer rakipler de felaket Milan ciddi toparlandı artık ŞL bileti onun bu gazla kesin gibi onun dışındakiler içinde sadece elle tutulur Fio var.
  • aynen lazio düşüte şu görüntü ile 3.lüğe razıyım ben dediğin gibi damiao yu alırız 30 m'a birde beyin orta saha seneye şampiyonluğa oynarız..ama yine kazanamayız
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.