Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cavani giderse gomez veya damiao alınacak diye biliyordum saolsun batıracak bizi benitez..bari cerci,bonaventura,ramirez,lucas leiva,agger,skrateli almayı başaralım
  • Dries Mertens Napoli de hayırlı olsun. 29 maç 16 gol 17 asist gayet iyi.
  • adam gol makines+asist makinesi çok yararlı bir kanat oyuncusu..benitez başgan iş başında ;)
  • Napoli, Dries Mertens'in transferini resmen duyurdu...

Napoli, PSV'nin yıldız fubolcusu Dries Mertens'i 9.5 milyon avroluk bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Mertens ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken, sözleşmenin detayları ve oyuncunun kazanacağı yıllık ücret hakkında ise herhangi bir bilgi verilmedi.

Öte yandan Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis de Twitter hesabından şu sözlerle oyuncuya hoşgeldin mesajı gönderdi: "Son günlerde Mertens Napoli'deydi. Bana şehri çok sevdiğini söyledi. Hoşgeldin Dries!"

Başarılı kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon ligde 16 gol atıp 17 de asist yaparak dikkatleri üzerine çekmişti.
  • cavani gidiyor galiba gitsin la onun nazını mı çekicez alırız forvetbenitez başkan bulur
  • damiao için 25 istiyorlar Callejon u aldık MERTENS-CALLEJON-RAFAEL CABRAL alındı bakalım başkan göreve!
  • Defans lazım defans. Cavani gitti bugun psg ye. Damiao ya çok güvenmiyorum işin açıkcası.
  • Raul Albiol e 12 milyon euro vereceklermiş bu Benitez neyin peşinde anlamıyorum Albiol e 12 milyon verilmez. Eski adamı Arbeolayıda alırsa sasırmayalım. Cavaniden gelen paraları çarçur edecekler.
  • Albiol e 12 vereceğine 13 e ogbonnayı alsaydın dünyanın en iyi beklerinden olacak bir adam. rakibimiz aldı.
  • hala şansımız var abi astoriyi neden almıyoruz anlamıyorum hala,abi ayrıca cavani gitti damiao ve hhiguaine teklif yapılmş belki kapalı kapılar ardından jovetic alınabilir ama 4-5 adam daha alınacak
  • 37 milyona Higuain deniliyor. Yılın kazığı olur bence gerçekleşirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

37 milyona Higuain deniliyor. Yılın kazığı olur bence gerçekleşirse.

evet malesef yılın kazığı oldu. sırf real madrid etiketine verildi o para. Açık söyliyeyim higuain 37 ise burak yılmaz 45 eder.
  • higuain 6 milyon euro maaş alacakmış. Sizin takımda higuain gelmeden önce en fazla alan kimdi ? Yanlış hatırlamıyorsam napoli futbolcularına cüzi miktarlar veriyordu
  • yuh Higuain 37 m euro.... Suarez'i mi aliyorsun arkadas ? yillardir Yedek forvet olan higuani aliyorsun

bu Benitez klubu batiracak
  • Callejon 10 milyon , albiol 12 milyon Higuain 37 milyon toplam 59 milyon cavaninin parası emin olun çarçur oldu. Benitez yakacak bu takımın başını. çok kötü oyuncular değiller ama bu kadar etmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

higuain 6 milyon euro maaş alacakmış. Sizin takımda higuain gelmeden önce en fazla alan kimdi ? Yanlış hatırlamıyorsam napoli futbolcularına cüzi miktarlar veriyordu

Cavani 5 milyon euro alıyordu. en fazla alan oydu.
  • Takip edemiyordum uzun suredir. Mazzari niye ayrildi takimdan. Bu Benitez Real'e mi calisiyor ne yapiyor belli degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Takip edemiyordum uzun suredir. Mazzari niye ayrildi takimdan. Bu Benitez Real'e mi calisiyor ne yapiyor belli degil.

Daha büyük başarılar için ayrıldığını söyledi. Yani Napoliyle yeteri kadar başarılı oldugunu düşünüyor. İnterle şampiyonlar ligi kazanmak istiyor. Benitez bu takımı batırmassa iyi umarım yanılırım.
  • Higuan'e 37 Milyon Euro Resmen kazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Higuan'e 37 Milyon Euro Resmen kazık

Kazik ki ne kazik. Ben burada hissettim o derece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.