Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realasim

Sayın dostlar;Duvan Zapata kim lan? alacak forvetmi kalmadı

Bu adamı önce EPL ye yazdılar West Ham aldı alacak diye sonra ne olduysa almadılar (takım yanlış olabilir) Hatta 6-7m euro idi bonservisi bilmiyorum sanki pazarlamaya çalışılan oyuncu gibi
  • Bana çok teknik değilmiş gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

Bana çok teknik değilmiş gibi geldi

abi bana beleşçi gibi geldi:http://www.youtube.com/watch?v=II_uUAUzTyE,bu gol etkileyicihttp://www.youtube.com/watch?v=hCe1AdHTWL8 ama cavani olamaz..
  • duvan zapata napolide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realasim -- 25 Ağustos 2013; 21:28:25 >
  • GOOOL JUVENTUSLULARIN DEĞİMİYLE ;Real Madrid'in yedeği callejon topu ağlara yolladı,dakika 32 NAPOLİ 1-0 BOLOGNA
  • Higuain attı fakat ofsayt
  • Marek Hamsik 2-0,dakika 45+1 ve ilk yarı bitti asist sanırım madridin yedeği callejondan
  • Marek Hamsik 3-0 bu sene diğer senelerden çok farklıyız,juventus u bu sene geçmemiz gerekiyor bu harika oyunla callejon da madridin yedeğini aldı napoli dediler adamların kanat oyuncularından iyi çıktı
  • Napoli iyi başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Napoli iyi başladı..

aynen başkanım,ben bolognaya 3 atmayı bırakın yeneceğimizi düşünmüyordum ama benitez harika takım yaptı organizasyon mükemmel ve realin yedekleri harika açıkçası callejon gerçek kalitesini gösterdi
  • Aslanım Callejon bugün iyi oynamış, Umarım sezon sonuna kadar böyle devam eder hem o hemde Higuain ve Albiol.

İşte benim çoğu zaman anlatmak istediğim buydu, Real ve Barca (Bayernide ekleyebiliriz artık) şuandaki geri kalan tüm diğer takımlardan ayrı bir boyutta olunca takımın geri kalanına göre zayıf halkalar, çok kötü oyuncuymuş gibi görünüyor hadi Barca'da yine oturmuş bir takım sistemi var oradakiler yırtıyor ama bizdekiler çok göze batıyor.
  • Hocam Juventus'un kanatları 3-5-2'nin kantları Napoli Benitez ile birlikte 4-2-3-1'e döndü karşılaştırma pek sağlıklı olmuyor bu açıdan mesela sizin Callejon'dan yapmasını beklediğiniz bazı şeyleri biz Lichtsteiner'den beklemiyoruz keza Lichtin yaptığı bazı şeyleri de Napoli taraftarları beklemiyor Callejon'dan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je$$e

Hocam Juventus'un kanatları 3-5-2'nin kantları Napoli Benitez ile birlikte 4-2-3-1'e döndü karşılaştırma pek sağlıklı olmuyor bu açıdan mesela sizin Callejon'dan yapmasını beklediğiniz bazı şeyleri biz Lichtsteiner'den beklemiyoruz keza Lichtin yaptığı bazı şeyleri de Napoli taraftarları beklemiyor Callejon'dan

Aynen hocam ama benim söylemeye çalıştığım şey o değil,italya da özellikle söylenen şuydu;napoli madrid'in yedeklerini alıyor diye alay ediliyordu burda da edildi napolide patlar denildi dün 3 oyuncuda çok iyiydi,ama baktığımızda juventusun ofansif bekleri lichsteiner harika bir oyuncu süper kupada attığı gol buna örnek gösterilebilir benim tek amacım callejon kötü bir oyuncu diye yorum yapan kişiler şuanda ki yorumunu öğrenmekti

• quote:

quote:

Hocam Juventus'un kanatları 3-5-2'nin kantları Napoli Benitez ile birlikte 4-2-3-1'e döndü karşılaştırma pek sağlıklı olmuyor bu açıdan mesela sizin Callejon'dan yapmasını beklediğiniz bazı şeyleri biz Lichtsteiner'den beklemiyoruz keza Lichtin yaptığı bazı şeyleri de Napoli taraftarları beklemiyor Callejon'dan

Aynen hocam ama benim söylemeye çalıştığım şey o değil,italya da özellikle söylenen şuydu;napoli madrid'in yedeklerini alıyor diye alay ediliyordu burda da edildi napolide patlar denildi dün 3 oyuncuda çok iyiydi,ama baktığımızda juventusun ofansif bekleri lichsteiner harika bir oyuncu süper kupada attığı gol buna örnek gösterilebilir benim tek amacım callejon kötü bir oyuncu diye yorum yapan kişiler şuanda ki yorumunu öğrenmekti

Haklısın hocam,bu tip şeyler konuşuldu benim de transferler olduğunda görüşüm şuydu: Callejon ve Mertens'in iyi transferler ama Higuain ve Albiol o kadar etmez aslında Higuain transferine çok bir şey diyemiyorum Cavani gibi bi adamın ardından mutlaka yıldız bi isim alınmalıydı yerini doldurması çok zor olsada.Performanslarını sezon sonuna kadar iyi bi şekilde yayarlarsa eleştirilere en büyük cevabı bermiş olurlar.Napoli çok iyi başladı,şampiyonluk için büyük çekişme olacak ama ben CL maçları başlayınca lig maçlarında biraz bocalayacağını düşünüyorum Napoli'nin Benitez'in kupalara sevgisini düşününce.Sağolsun Hamsik fantasy ligde baya puan kazandırdı çok beğendiğim bi oyuncu inşallah ayrılmaz yıldız isimler bir bir gidiyor Serie A'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 26 Ağustos 2013; 18:30:36 >

• quote:

quote:

quote:

Haklısın hocam,bu tip şeyler konuşuldu benim de transferler olduğunda görüşüm şuydu: Callejon ve Mertens'in iyi transferler ama Higuain ve Albiol o kadar etmez aslında Higuain transferine çok bir şey diyemiyorum Cavani gibi bi adamın ardından mutlaka yıldız bi isim alınmalıydı yerini doldurması çok zor olsada.Performanslarını sezon sonuna kadar iyi bi şekilde yayarlarsa eleştirilere en büyük cevabı bermiş olurlar.Napoli çok iyi başladı,şampiyonluk için büyük çekişme olacak ama ben CL maçları başlayınca lig maçlarında biraz bocalayacağını düşünüyorum Napoli'nin Benitez'in kupalara sevgisini düşününce.Sağolsun Hamsik fantasy ligde baya puan kazandırdı çok beğendiğim bi oyuncu inşallah ayrılmaz yıldız isimler bir bir gidiyor Serie A'dan

Hamsik 2018 e kadar kontrat yapmıştı napoliyle kendisi de kalmak istediğini söyledi,tabiki higuain ve özellik le albiol için ödenen paralar beni rahatsız etti ama callejon iyi paraya alındı,higuain yerine genç dinamik bir forvet alınmalıydı,tıpkı cavanide olduğu gibi bencec higuain 15 golü geçemez bu sene,fiorentina da o kadar oyuncu aldı bakalım bu sene nassıl bir lig olacak,napolinin rotasyonu 2011-2012 dekinden iyi sayılır o sene rotasyon olmadığı için sadece italya kupası ile teselli bulduk ve 5. likle ama bu sene daha ileriye gideriz en azından 3-1 in rövanşında chelsea ye elenmeyiz,duvan zapata alındı forvete ama katkısı ne olur bilemeyeceğim fakat rotasyonda iyi olacaktır,belkide as takıma yükselir performansıyla ilerki maçlarda göreceğiz

• ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUMUZ(F GRUBU): Arsenal,Marsilya,Dortmund,NAPOLİ SONUÇ:YAKTIN BİZİ FİGO ELİNİN AYARI YOK Diğer Italyan kardeşlerimizin grupları:(B GRUBU):Real Madrid,*Juventus,Galatasaray,Kophenag,/(H GRUBU):Barcelona,*Milan,Ajax,Celtic... HARBİDEN YAKTIN BİZİ FİGO!
  • ŞL'de bu sezon gönlüm sizden yana. Aynı ülkeden olmamızı geçtim, takımlarımız da Güney İtalya'nın takımları. Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

ŞL'de bu sezon gönlüm sizden yana. Aynı ülkeden olmamızı geçtim, takımlarımız da Güney İtalya'nın takımları. Başarılar.

Saol dostum işimiz çok zor güneyin yükü sırtımızda,bunu bırak gruba bakınca zaten bu ne biçim bir grup diyorsun harbiden bu ne? sizide seneye avrupada görelim artık ljajic çok iyi transferdi sizin için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

ŞL'de bu sezon gönlüm sizden yana. Aynı ülkeden olmamızı geçtim, takımlarımız da Güney İtalya'nın takımları. Başarılar.

Saol dostum işimiz çok zor güneyin yükü sırtımızda,bunu bırak gruba bakınca zaten bu ne biçim bir grup diyorsun harbiden bu ne? sizide seneye avrupada görelim artık ljajic çok iyi transferdi sizin için

İnşallah bu sezon biz de bileti alacağız.
  • Figo fena yaktı bizi. İnşallah 3 takımda çıkar gruplardan.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.