Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Figo resmen İtalyaya savaş açmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElShaarawy92

Figo fena yaktı bizi. İnşallah 3 takımda çıkar gruplardan.

aynen kardeşim elinin ayarı yok figonun ama güvenim tam başarılı bir sene geçirip 3 takımda çeyrek finali görür diye inanıyorum tabiki figo son 16 kura çekimini yaomazsa
  • Juventus ve Milana güvenim tam bizim iş sakat aslında ne olacağı belli olmaz belki dortmundun önünde çıkarız belki 2. belki arsenal geçer biz kalırız çok sakat grup herşey ev de alınan puanlara baplı olur bu sne
  • Chievo 1-2 Napoli goller (Hamsik,Callejon-Paloschi) dakika :34
  • Chievo 2-2 Napoli Gol:Paloschi,Dakika:40 Paloschiyi almadığımıza pişman olduk
  • Chievo 2-4 Napoli Goller(Hamsik,Callejon,Hamsik,Higuain-Paloschi(2) Maç Sonucu
  • Britosun yerine acil bek lazım skrtel,adil rami bunlardan biri çok iyi olur
  • britos harbiden saç baş yoldurdu albiol çok başarılı,cannavaro zaten kazazede federico fernandez aynı seviyede kalamıyor skratel gelir diye umuyorum,biz zapatatı alacağımıza paloschiyi alsak daha iyi olurdu

• Buyrun özet beyler. Chievo:2-4:SSC NAPOLİ

BU ARADA BENİDE EKLER MİSİNİZ?
  • Beyler İstanbul'da veya Ankarada napoli forması alabileceğim bir yer bilen varmı?
    not:çakma olursa iyi olur .sonuçta öğrenciyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fduman60

Beyler İstanbul'da veya Ankarada napoli forması alabileceğim bir yer bilen varmı?

Şuanda türkiyede yok bildiğim kadarıyla,ama bizim forumda konu açıp araştırabilirsin biryerlerde satılyor olabilir hatt ben araştırayım senin için :D sadece internette bulabiliyorum ben,malum orjinalide bulamıyoruz türkiyede macron store açılmadı bir türlü..
  • quote:

Beyler İstanbul'da veya Ankarada napoli forması alabileceğim bir yer bilen varmı?

bir blogda bakırköy yeraltı çarşısında her takımın forması ar yazıyordu istersen oraya bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: realasim

quote:

bir blogda bakırköy yeraltı çarşısında her takımın forması ar yazıyordu istersen oraya bakabilirsin

Teşekkür ederim. internetten bulabiliyorsan link atar mısın?
  • quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_70386904/tm.htm burada 2011-2012 gri var

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_70386904/tm.htm burada 2011-2012 gri var

teşekkür ederim hocam ben maddiyattan çakmasını arıyorum. yine de teşekkürler.

• Napoli 2-0 Atalanta Higuain,Callejon güzel maçtı bu Callejon da nasıl madridin yedeği ya 3 maçta 3 gol Higuain 3 maçta 2 gol Güzel gidiyoruz
  • biraz aktif olun bune ölü gibiyiz
  • Higuain konusunda yanılmayacağımı biliyordum italya onun için basit kalacak, ama Callejon'u hiç tahmin etmemiştim bu sene +15 atarsa şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Higuain konusunda yanılmayacağımı biliyordum italya onun için basit kalacak, ama Callejon'u hiç tahmin etmemiştim bu sene +15 atarsa şaşırmam.

callejon çok iyi gidiyor bugünde gol bekliyorum ondan,higuain de çok iyi oynuyor takım bu sene oynamayı öğrenmiş basit hata yapmıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.