Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MS 0-0 Beklediğim gibi hak yerini buldu bonucci inter maçında cezalı duruma düştü
    #forzanapolisempre
  • Napoli için yeniden lider olma fırsatı. İnşallah şampiyon olurlar.
  • Milan a 11 kişi defans yapmayı kim öğretti beyler
  • Napoli bu oyunla şampiyonluğa oynayamaz artık,şimdiden juventusun şampiyonluğunu kutluyorum umarım sene sonu insigne bidonu+higuain i toplam 80-85 mln a satabilir düzgün takviye yaparız takıma bu heriflerden topçu değil ancak popçu olur.
  • Higuain'i satmamanız lazım öyle ya da böyle golcü bir oyuncu.İnsigne satılabilir veya başkaları yeri dolar birşekilde.
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yıl higuainin kaçırdığı gol fırsatlarını dybala yakalasa sezon başından itibaren siz yine bize rahat bi 9 puan takardınız bi insan bu kadar mı kazma olur ya,tamam atıyor ama cavaniyi mumla aratıyor bana kazandığımız maçlarda bile..
  • MS Fiorentina 1-1 Napoli puan farkı 3 e çıktı juventusla,burdan sonra olsa olsa 2.lik için oynarız,juventus maçından sonra takım sahada yok 4 maçtır..
  • Juveye yenilince havlu attı gibiler. Avrupada Villareal'e elenmesine çok şaşırdım Napolinin. Kupanın favorilerindendi.
  • ufukvenom kullanıcısına yanıt
    yok hocam tam olarak havlu attığımız söylenemez kovalarız sonuna kadar zaten juvede süpriz puan kayıpları yapıyor bu yıl,avrupa liginde elenmemize şaşırmadım açıkcası villareal ikinci maçı hariç hep rotasyon çıktık
  • Abi o spiker neden öyle anlatıyordu maçı? Spikeri değiştirdiler bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torino maçını yöneten hakem kimse allah onun belasını versin.
  • MS | Napoli 3-1 Genoa takibi sürdürüyoruz
  • Dakika 27 udinese 2 penaltı atıyor sarri tribüne gönderiliyor..böyle hakeminde böyle liginde allah belasını versin..
  • Hakem tam anlamiyla Napoli dusmani.Maci izliyorum bu kadar kolay duduk calinmamali.

• Fistful of Dollars F kullanıcısına yanıt
    torinonun 1-4 yenildiği maçta skor 1-2 iken torinonun golünü vermemişti ofsayt falanda yoktu,alıştık artık böyle şeylere hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: realasim

torinonun 1-4 yenildiği maçta skor 1-2 iken torinonun golünü vermemişti ofsayt falanda yoktu,alıştık artık böyle şeylere hocam..

2-1 yenik durumdayiz. Kaybedersek zirveden 6 puan uzak kalacagiz.

• Fistful of Dollars F kullanıcısına yanıt
    Maçı izleyen görmüştür hocam bu ligde malum kulüp harici kimseyi şampiyon yaptırmıyorlar.higuain çıldırdı artık hakemi dövecekti napoli maçlarında sürekli hakem hataları vs. ligin bu hale gelmesinde emeği geçen herkesin allah belasını versin.
  • 1 sezon daha heba oldu.. Bu yıl takım çok iyi oynadı,hak etmiştik ama ne yazık ki şans ve farklı etmenler yanımızda olmadı. #forzanapolisempre!
  • Soldaki futbolcu bu hareketiyle ceza almazken gonzalo higuaine 4 maç ceza verildi.alın scudettonuzu gidin kendi hayal dünyanızda eğlenin
    Bu mesaja eklenen görseller:

SSC Napoli Taraftar Köşesi
  • Bonuccinin teması yok ve eyleme dönüşmeden bitiyor, Higuain hem elle itiyor, ardından futbolcuları da itiyor ve büyük ihtimalle küfür ediyor, her hakemin bu hareketlere standart bakış açısı yok, bununla Juventus'a schudetto filan verdikleri de yok, objektif olun.

https://www.youtube.com/watch?v=X7BMqSPOcJU
    http://www.dailymotion.com/video/x41pgdj_gonzalo-higuain-red-card-udinese-vs-napoli-3-4-2016_sport

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.