Bildirim
SSD?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
canlar yok mu bilen falan öneren veya önermeyecek olan. Şuan trajikomik bir vaziyetteyim. Elimde HDD var 1TB fakat gitti gitmek üzere SSD alıp ona aktaracağım bu yönde acelem var. Fakat 2TL kartta eksik olduğu için 240GB Team alacaktım alamıyorum. Kuruşu kuruşuna asboard denk geliyor.
Edit: HDD'de %2 Health yazıyor. Şuan boşta duruyor yedek alacağımda çalıştıracağım. -
Ssd niye aliyorsunuz depolama islemi icin?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
SSD'ler veri depolama amaçlı kullanılmamalı, ömürleri kısa sürede bitebilir. Bilhassa video gibi büyük dosyalar sürekli yazılıp silinirse.
HDD'ler hem daha uzun ömürlüdür, hem fiyat olarak çok daha uygundur, hem fiyata göre çok daha geniş kapasite sunar.
SSD sadece işletim sistemi, program ve oyun kurulum dosyaları için kullanılmalı.
1 TB HDD fiyatına 240 GB SSD almak neresinden bakılsa yanlış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X