Şimdi Ara

SSD alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ---------------------------------------------------------------------------
    İlk sorum

Anakartım:
    www.vatanbilgisayar.com
    H55M-S2V Intel H55 Soket 1156 DDR3 2200MHz (O.C.) VGA&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/h55m-s2v-intel-h55-soket-1156-ddr3-2200mhz-oc-vgadvi-anakart.html
    www.hepsiburada.com
    Gigabyte GA-H55M-D2H Intel H55 Express DDR3 2200+ LGA1156 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gigabyte-ga-h55m-d2h-intel-h55-express-ddr3-2200-lga1156-anakart-pm-bd56442

bu ssd yi almayı düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı acaba?
    www.vatanbilgisayar.com
    Samsung 500GB 860 EVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-500gb-860-evo-sata-3-0-okuma-550mb-yazma-520mb-ssd.html

bu ssd yi almayı düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı acaba?
    --------------------------------------------------------------------------------------
    İkinci sorum

Bunu bağlamak için kablo öneriniz nedir

------------------------------------------------------------------------------------------
    üçüncü sorum

HDD de win 7 var . SSD ye win 10 kurulumu yapmayı düşünüyorum nasıl yapmam gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babanimus -- 28 Ağustos 2022; 16:36:50 >

• EVO 860 o anakarta sorunsuz çalışır.

Herhangi bir SATA kablosu işinizi görür fakat klipsli kablo alırsanız temazsızlık gibi riskleri bir nebze önlersiniz.

HDD'de olan Win7'yi isterseniz SSD'ye kopyalayabilirsiniz. Bunun için Acronis ve benzeri HDD klonlama yazılımları kullanılabilir. Yeni Windows kurulumu yapacaksanız internetten yasal Windows DVD imajı indirip DVD'ye yazdırıp yapabilirsiniz. USB'den kurulum da bilgiğim kadarıyla yasal değil ama mümkündür.

OEM key'ler yasal değildir. Bu key'ler şirketlere ve üreticilere kendilerinin kullanması için toplu halde satılır fakat bazı sahtekarlar bu key'leri yasalmış gibi satarlar. Kullanımda genelde sorun olmasa da alacağınız key'in hiç bir garantisi olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poko001

EVO 860 o anakarta sorunsuz çalışır.

Herhangi bir SATA kablosu işinizi görür fakat klipsli kablo alırsanız temazsızlık gibi riskleri bir nebze önlersiniz.

HDD'de olan Win7'yi isterseniz SSD'ye kopyalayabilirsiniz. Bunun için Acronis ve benzeri HDD klonlama yazılımları kullanılabilir. Yeni Windows kurulumu yapacaksanız internetten yasal Windows DVD imajı indirip DVD'ye yazdırıp yapabilirsiniz. USB'den kurulum da bilgiğim kadarıyla yasal değil ama mümkündür.

OEM key'ler yasal değildir. Bu key'ler şirketlere ve üreticilere kendilerinin kullanması için toplu halde satılır fakat bazı sahtekarlar bu key'leri yasalmış gibi satarlar. Kullanımda genelde sorun olmasa da alacağınız key'in hiç bir garantisi olmayacaktır.
    Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

• routemaster kullanıcısına yanıt
    Evimin yakınında vatan mağazası var oraya gidip almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.