Şimdi Ara

SSD almak istiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Konunun kafayla alakası olduğunu sanmıyorum, bütün HDD'ler kullanım süresiyle orantılı olarak yavaşlar bu HDD'lerin doğasında vardır.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    2008 de aldığım bir hdd de hiç bad sector olmaması mümkün mü hocam? Ne dersiniz? Test sonucuna oldukça şaşırdım doğrusu. Birkaç program ile de doğruladım. Hiç bad sector göstermiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Crucial önerebilirim f/p olarak. Elimden 30-40 dan fazla crucial disk geçmiştir. Daha herhangi bir problem gelmedi.
    Gerçi daha düşük hızlarda olup da daha kaliteli olan bir cihaz varsa onu tercih etmelisin. Samsung un eski evo serilerden elinde stok kalan varsa kaçırma.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Gayet normal. 2004den kalma disk var elimde halen kullanıyorum.

• Hocam merhaba çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Şu ürünü satın aldım.

WD Blue, 500GB, 3D NAND Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS500G2B0A

Ürün geldiğinde yine bilgilendiririm sizleri. Çok teşekkür ederim destekleriniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Eylül 2020; 12:52:59 >
  • ruzgarnufel kullanıcısına yanıt
    Harikaymış hocam. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Eylül 2020; 12:52:39 >
    Bozuk sektör görünmemesi ile olmaması aynı şey değil. Belki bozuk sektör vardı ve tamir edildi. Yeni bir HDD'de bozuk sektör varsa o disk kısa zamanda güvenilmez hale gelir, eski bir HDD'de bozuk sektör oluşsa bile genelde az sayıda olur yani PCB ve motor arızası gibi problemler olmazsa o disk'in daha uzun süre kullanılması mümkün olabilir.
    Teşekkür ederim hocam.

• Merhaba. WD Blue ssd aldım. Sonuçları da ekleyeyim.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. :)

SSD almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 23 Eylül 2020; 16:10:56 >
    SATA II, epey sınırlamış görünüyor. Neyse sağlık olsun. Her hâlükârda hard diskten iyidir. Güle güle kullanın.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sağlık olsun. Çok sağolun :)

• SATA 2 sustained transfer hızını sınırlasa da mixed ve 4k tabir edilen ve dosyaların çoğunluğunun dahil olduğu karışık boyuttaki dosyalarda SATA 2'nin dezavantajı pek hissedilmez yani genel kullanımda o disk yine yüksek performans verir.
    Çok sağolun hocam. Çok memnunum, iyi ki almışım, iyi ki buradan sizlerden tavsiyeler istemişim. Bilgisayar uçuyor adeta.
  • Hocam merhaba. Ben samsung sata 2 de 300alıyordum sata 3 pc geçince 550 görüyorum. WD blue ssde sata 2 hızınız bana düşük geldi biraz.
  • ahci mod ile formatlamadıysa ondan olabilir.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam
    Bir fikrim yok hocam maalesef. Olan ile idare ediyorum, çok kurcalamadım durumu ama bir ara detaylı araştırmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 27 Eylül 2020; 0:44:19 >
  • legaLAlien kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu da araştıracağım hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.