Bildirim
SSD alsam harici olarak kullanabilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Böyle bir aparat ile olur.
-
Peki hız konusunda bi düşüş olur mu -
ssdler mantık olarak harici için değildir.
işletim sisteminin ana harddiski olarak kullanmalıdır. -
Gerek yok o kadar masrafa yalandan yere.. Zaten ssd'ler düşük kapasiteli cihazlar (yüksekleri aşırı pahalı) harici olarak kullanmanın mantığı yok.. 500 gb'lık bir hdd alın.. Örn:WD5000BPKT ve ona 14/15 liraya bir de hdd kutusu alın tamamdır.. 225/230 liraya canavar gibi 500gb'lık harici hdd'niz oldu.. -
hızın etkisi kullanacağın aparta bağlı usb 2 yada usb 3 max okuma yazma hızı neyse ssd nin performansıda o kadar olur fakat ssd performansını geçerse bu sefer hızı ssd nin max hızı belirler
not: ssd ler depolama amaçlı kullanmak için ortya çıkmamıştır. Bilhas sistem performansı arttırmak için üretilmişlerdir... (işletim sistemi,programlar vsss hızlı ve etkili çalışması için) -
arkadaşlar soruyu nereye yazacağımı bilemedim bana yardımcı olursanız sevinirim 8 tb harçi ssd aldım büyük boyutlu yani 10 gb üstü dosya taşıyoru ama bilgisayardan çıkarınca klasör adı var içi boş yani siliniyor ne yapmam gerek ki silinmesin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X