Şimdi Ara

SSD alsam harici olarak kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sorum şu SSD alsam bunu harici olarak kullanma imkanım var mı. Usb 3.0 harici disk almak yerine ssd almak daha cazip geliyo böyle birşey yapabilir miyim?

• Böyle bir aparat ile olur.

SSD alsam harici olarak kullanabilir miyim?
  • Peki hız konusunda bi düşüş olur mu
  • ssdler mantık olarak harici için değildir.

işletim sisteminin ana harddiski olarak kullanmalıdır.
  • Gerek yok o kadar masrafa yalandan yere.. Zaten ssd'ler düşük kapasiteli cihazlar (yüksekleri aşırı pahalı) harici olarak kullanmanın mantığı yok.. 500 gb'lık bir hdd alın.. Örn:WD5000BPKT ve ona 14/15 liraya bir de hdd kutusu alın tamamdır.. 225/230 liraya canavar gibi 500gb'lık harici hdd'niz oldu..
  • hızın etkisi kullanacağın aparta bağlı usb 2 yada usb 3 max okuma yazma hızı neyse ssd nin performansıda o kadar olur fakat ssd performansını geçerse bu sefer hızı ssd nin max hızı belirler

not: ssd ler depolama amaçlı kullanmak için ortya çıkmamıştır. Bilhas sistem performansı arttırmak için üretilmişlerdir... (işletim sistemi,programlar vsss hızlı ve etkili çalışması için)
  • arkadaşlar soruyu nereye yazacağımı bilemedim bana yardımcı olursanız sevinirim 8 tb harçi ssd aldım büyük boyutlu yani 10 gb üstü dosya taşıyoru ama bilgisayardan çıkarınca klasör adı var içi boş yani siliniyor ne yapmam gerek ki silinmesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.