Şimdi Ara

SSD boot ekranında gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 TB SSHD harddiske sahiptim. Geçenlerde Toshiba 240GB SSD alıp sistemimi hızlandırmak istedim. Samsung Boot ekranı biraz karışıktı fakat ilk kurulumda gözüken SSD bir anda görülmemeye ve hata vermeye başladı. HDD'yi caddy ile CD yerine taktım SSD ise HDD'nin olduğu yerde. Bilgisayar 2 dakikada falan açılıyor ardından SSD'ye geçiyor. Ne yapmalıyım. Artık sıkıcı olmaya başladı çünkü bu durum. İlk bastığımda power tuşuna Samsung ekranı çıkıp 10 saniye sonra kapanıyor sonraki basışımın ardından da 1.30 dakikada açılıyor. Yardımınız için teşekkür ederim.

• Muhtemelen HDD de bad sector sorunu var.
    Boot sıralamasında önce HDD yi kontrol ediyor ve HDD sorunlu olduğu için süre uzuyor. Sıralamada SSD önce olmasi halinde de aynı şeyi yapıyor ise yine aynı durum. HDD yi aygıt olarak yüklemek için uğraşıyor.

HDD yi çıkartıp sadece SSD ile boot etmeyi deneyin. Sanırım hızlı açılır. Düzelmiyor ise Windows veya donanım kaynaklı da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalVeri -- 29 Ağustos 2019; 17:16:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet yeniden format attım değişen bir durum yok.ne yapmam gerekiyor peki.başka bir hdd taksam düzelir mi?Şuan sağlık testine sokuyorum ölü bir şey yok hdd de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChrisLove -- 30 Ağustos 2019; 0:55:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.