Şimdi Ara

SSD+Full HD+ Harici ekran kartlı Ultrabook?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta özetlemeye çalıştım hem ssdli(mümkünse hibrit olmayan 128 gb veya üzeri), full hd çözünürlüklü ve HD4400 üzeri ekran kartlı bir ultrabook arıyorum bildiğiniz bir model var mıdır ?

• Harici ekran kartı olan modeller genelde hdd barındırıyor. Tek ssd olup 128+ bir model yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de araştırırken Asus U500 modelini buldum ama o da u serisinden yani dokunmatik ekranlı fiyatı 3800 TL. Bunun dışında bir alternatif var mıdır ?
  • Eski nesil işlemci ve çok ta iyi olmayan ekran kartı için o paralar verilmez. Asus ux301-302 serilerinden birini alıp ssd takmak daha mantıklı. 302lg serisinde harici ekran kartı mevcut. Onu da internetten bulabilirseniz artık.

• Türkiyede mağazalarda bulunmuyor heralde değil mi hocam bir çok model mesela söyledikleriniz ?
  • dell vostro 5470 al, fiyatı çok uygun.14" ekran olduğu için full hd'ye gerek yok zaten, ekran kartı paylaşımsız 2gb, ssd'yi de kendin takarsın.
  • winwinwin W kullanıcısına yanıt
    Dell vostro 5470 yazmadığınız başlık kaldı mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cepcep34 kullanıcısına yanıt
    aynı başlığa yazmadıktan sonra sorun yok.bu laptop bu fiyata bedava bana göre, bir, iki kişiye bile faydam olsa mutlu olurum.
  • düşük ekran boyutunda çözünürlüğü neden düşürelim hocam fark etmez diye mi ? Bir de ssd takımı nasıl olur o kadar ince aletlere?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.