Bildirim
SSD+Full HD+ Harici ekran kartlı Ultrabook?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Harici ekran kartı olan modeller genelde hdd barındırıyor. Tek ssd olup 128+ bir model yok sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de araştırırken Asus U500 modelini buldum ama o da u serisinden yani dokunmatik ekranlı fiyatı 3800 TL. Bunun dışında bir alternatif var mıdır ? -
Eski nesil işlemci ve çok ta iyi olmayan ekran kartı için o paralar verilmez. Asus ux301-302 serilerinden birini alıp ssd takmak daha mantıklı. 302lg serisinde harici ekran kartı mevcut. Onu da internetten bulabilirseniz artık.
Türkiyede mağazalarda bulunmuyor heralde değil mi hocam bir çok model mesela söyledikleriniz ? -
dell vostro 5470 al, fiyatı çok uygun.14" ekran olduğu için full hd'ye gerek yok zaten, ekran kartı paylaşımsız 2gb, ssd'yi de kendin takarsın. -
Dell vostro 5470 yazmadığınız başlık kaldı mı
aynı başlığa yazmadıktan sonra sorun yok.bu laptop bu fiyata bedava bana göre, bir, iki kişiye bile faydam olsa mutlu olurum. -
düşük ekran boyutunda çözünürlüğü neden düşürelim hocam fark etmez diye mi ? Bir de ssd takımı nasıl olur o kadar ince aletlere?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X