Arkadaşlar uzun yazmıyıcam hemen konuya geçiyim.Ben Youtuber olma hayallerim var.Kanalı yeni açtım günde ortalama 15-20 abone geliyor.Bu sabah 216'ydım şimdi 227 olmuşum.Ve şuan kullandıgım laptop videoda kasıyor.Arkadaşlar Şöyle bir pc topladım ;
Sizce nasıl?Ssd Ve hdd olacak fakat ben ucuza bulamadım bulurmusunuz.Daha iyi bir sistem varsa sizde yardım edermisiniz.Yardım ederseniz çok mutlu olurum.Bütçem 3000 TL,100 TL geçebilir sıkıntı değil.Şunlar temel şartlarım;
-Video'da ses çıkartmayan kasa veya her neyse işte -Nvdia GTX 970 -SSD
Bunlar olursa süper olur şimdiden çok sağolun.
up
quote:
Orijinalden alıntı: batuhanyildiz78
Arkadaşlar uzun yazmıyıcam hemen konuya geçiyim.Ben Youtuber olma hayallerim var.Kanalı yeni açtım günde ortalama 15-20 abone geliyor.Bu sabah 216'ydım şimdi 227 olmuşum.Ve şuan kullandıgım laptop videoda kasıyor.Arkadaşlar Şöyle bir pc topladım ; Sizce nasıl?Ssd Ve hdd olacak fakat ben ucuza bulamadım bulurmusunuz.Daha iyi bir sistem varsa sizde yardım edermisiniz.Yardım ederseniz çok mutlu olurum.Bütçem 3000 TL,100 TL geçebilir sıkıntı değil.Şunlar temel şartlarım;
-Video'da ses çıkartmayan kasa veya her neyse işte -Nvdia GTX 970 -SSD
Bunlar olursa süper olur şimdiden çok sağolun.
Sistemi Vatan'dan toplaman şart değilse yardımcı olayım kardeşim.. ama illa da Vatan diyorsan yapacak bir şey yok.. :)