Şimdi Ara

SSD İÇİN ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün içinde ssd almayı düşünüyorum aslında kararımı vermiştim ve corsair force gs 128 gb alıcaktım fakat vatan bilgisayara gittiğimde çalışan arkadaş battlefield 4 fifa 15 gibi oyunları oynadığım için bir de windows kurduğumda diskin dolacağını ve yeterli olmayacağını söyledi ve bana kingston hyperx fury 240 gb önerdi 380 tl gibi bir fiyatı var corsair malum 270 tl bandında.açıkçası araştırmadan almak istemedim ve kingston un çok da parlak sonuçlar almadığını eve gelip baktığımda gördüm(doğru anladıysam).

şimdi 2 sorum var:

1- ben battlefield 4 ve fifa serisini her sene düzenli orjinal alıp online oynayan biriyim 128 gb bana yeter mi ?

2- yetmezse 240 gb lık ürünlerden hangisini almalıyım samsung pro/evo ? corsair veya kingston hangisini önerirsiniz ?

fiyat olarak çok uçamam ram vs takviyeler de yapıcam 350- max 400 lira bir bütçem var yardımcı olabilirseniz sevinirim

• http://www.vatanbilgisayar.com/250gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-_-yazma-520mb-ssd.html bunu alabilirsin. Ben 120 loğini kullanıyorum içinde cs go ve lol var sistem uygulamaları vs. 40 gb boş yerim var hala. 120 yeter diyorsanız onu da alabilirsiniz diger bileşenleri upgrade etmek için daha çok bütçeniz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korty15 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 240gb altını almayın derim vatandaki arkadaş sonuna kadar haklı

265 TL Memoright 240 Gb V3M Sata3 Senkr SSD (530/320)

http://www.incehesap.com/memoright-240gb-v3m-fiyati-25220/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Kesinlikle 240gb altını almayın derim vatandaki arkadaş sonuna kadar haklı

265 TL Memoright 240 Gb V3M Sata3 Senkr SSD (530/320)

http://www.incehesap.com/memoright-240gb-v3m-fiyati-25220/

dün itibariyle 4 gb ram de aldım ve pc nin oyun performansı tekrar güzelleşti ama ssd konusunda hala kararsızım peki şunu da sorayım şuanda 120 lik bir ssd alsam ilerde bi 120 lik daha alsam bunları eşlenik çalıştırma şansım var mı ?

• Kingston Hyper 3k 120 gb gayet iyidir fakat sen ne kadar doldurursun bilemem

• korty15 kullanıcısına yanıt
    evet Raid 0 yaparak daha yüksek performans elde edebilirsiniz 50 60 TL farkla iki katı kapasite almak daha mantıklı ama

• samsung evo 250 al cok da ugrasma. performansı cok cok dha ıyı disk ölür falan dıye de korkma bundan önceki vertex 3 um 2 yıl sonunda full kapasıte ıle kullanımasına ragmen hemen hemen lk gunku sonuclarını verıyordu. ssd ler oyle pat dıye ölecek dıskler degıl hatta cok da saglamlar bana göre hdd lerden.. o acıdan samsung evo 250 al derim pısman olmazısn.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.