Arkadaşlar SSD almak istiyorum MSİ CX640 laptopuma ve kararsız kaldım hangisini tercih etmeliyim para sıkıntı değil bu 3 model arasında hangisi daha iyi...
Sakın bilmediğin markanın ssd alma okuma yazma hızında bile bilindik markalarda sıkıntı çıkartıyorlar. Para önemli değil derken alacağım en yüksek kapasite 120 ve 128 gb olucak!!
Aynı markanın başka bir modelini masaüstünde kullanıyorum memnunum Allaha şükür.
Dolphin/Lion
kullanıcısına yanıt
Ben 120 gb team xtreem s3 modelini masaüstünde kullanıyorum. Memnunum
Yardım edin Samsung içlerinden en alınası gibi duruyor yazılımsal olarakta güzel desteği var
Samsung al neden yazilimsal olarak asiri iyi obutlerinden ve yazilimi ilr birlikte ssd nin perf az bir miktar arttirilabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: metekarahan
Ben 120 gb team xtreem s3 modelini masaüstünde kullanıyorum. Memnunum
Aynı modeli kullanıyorum hocam bende memnunum :)
Ben hyperx 3k kullanıyorum gayet hızlı çok memnunum tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: LazerBülbül
Ben hyperx 3k kullanıyorum gayet hızlı çok memnunum tavsiye ederim
Benim laptop MSİ CX640 SATA3 destekliyor mu nasıl anlarım
quote:
Orijinalden alıntı: özgür41
samsung 840 EVO
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
samsung 840 EVO
kararım samsungtan yana ancak sata3 destekliyor mu benim makine nasıl anlarım sitelere baktım öyle bir yazı göremedim
Laptop : MSİ CX640
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
samsung 840 EVO
kararım samsungtan yana ancak sata3 destekliyor mu benim makine nasıl anlarım sitelere baktım öyle bir yazı göremedim
Alıntıları Göster
Toshiba'nın yeni ssd'lerinin eş zamanlı okuma yazma yaparken performansları oldukça yüksek. Dikkate alabilirsiniz bence. Toshiba Q Series Pro'nun rasgele çapraz performansta bir adım olduğu gözüküyor. Kaynak
Mete Can Karahasan
kullanıcısına yanıt
Bu kaynakta 4k hızı hangisi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: metekarahan
Bu kaynakta 4k hızı hangisi acaba ?
"Choose criteria" Kriterleri seçtikten sonra sana liste olarak sunuyor. Kullanıcıların sonuçlarını ilk sıradan, istersen inceleme sonuçlarını ikinci sıradan ardarda seçenekler olarak listeliyor. Ben 4k karışık sonuçlarına göre böyle bir yorumda bulundum; çünkü diğer hızlar neredeyse birbirinin aynısı, 4k karışık yazmada ise ciddi farklılıklar var. Samsung 840'lar mesela hem okuma hem yazma yaparken 4k karışıkta, 20 mb'ı aşmıyorlar. Samsung 850 pro, Toshiba q series pro ve hg5d, Plextor m5 pro, Crucial m550, OCZ vector ve 150 bu testlerde öne çıkan ssdler. Bulunabildiği ölçüde bu yeni ssdler tercih edilmeli diye düşünüyorum.
Mete Can Karahasan
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler. Mobildeyim 4k sıralamasını bulamadım. 240-256 gb ssd alacağım notebook için. 850 pro mu toshiba q serisi mi tavsiye edersin.veya bir başkası.
quote:
yes
intel HM65 chipseti var kontrol ettim ve 6GB/s var.