Şimdi Ara

SSD'mi yoksa Ekran kartımı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ghost762

yorum için teşekkürler ;
    Evet haklısınız günümüzdeki oyun gereksinimlerine baktığımızda fazlasıyla yeterli fakat ben laptop alınca en azından herkes gibi uzun süre gitmesini beklerim çünki ucuz bi makine değil sonuçta birde son zamanlarda ekstra olarak 2. sabit diski taktırıp raid 0 özelliğini açtırmayı düşündüm bunlarıda eklediğimizde en azından 3.5 milyar civarında bi maaliyet oluyor eğer oyun çıkışları böyle giderse 1.5 gb ekran kartının yeterli olucağını sanmıyorum açıkçası.

Uzun süre kullanacağım dersen zaten notebook alma.

Yok diz üstünde oyun oynamak istiyorum diyorsan buyur al gerçekten iyi bir ürün. Zaten ekran kartı iyi olan bir notebook. En azından 2000TL lik Casper Masa üstü PC lerden daha iyi bir oyun deneyimi sunacağı kesin.

Ekran kartının MB ı ne kadar gideceğini belirlemez. GPU nun işlem gücü çok daha önce iflas edecektir gelişen teknoloji karşısında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 26 Aralık 2012; 10:49:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost762

onu göz önünde bulundurdum alacağım 2 modelde ekran kartıda dahil bütün parçaları değiştirmeye uyumludur. yinede teşekkürler

Evet evet siz değiştirirsiniz ekran kartını.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.