Şimdi Ara

SSD olsun çamurdan olsun A-data 209 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
10
Favori
12.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kicker

Forumda çek satış takas bölümü var hocam, orda satan arkadaşlar okuyor. Ama çeklerin kullanım limitleri var. Mesela 100 lira indirim yapan çek var ama elektronik ketegorisinde kullanabilmek için minimum 1000TL'lik alışveriş yapmak gerekiyor. Haliyle bir işe yaramamış oluyor. 55'lik çekler de bir ara N11'in kampanyasından arkadaşların kazandıkları çeklerdi ama geçti süreleri. Şu anda avantajlı olarak sadece enpara var diye biliyorum. Arkadaşlar daha iyi açıklayabilirler.

Şu an bulabileceğiniz en iyi çek 22TL sanırım.

Hatta tam kurtarmıyor ama onu da .50tl fark için rastgele bir ürün alıp siparişten hemen sonra sadece onu iptal ediyoruz.

22TL kuponlar sanıım 4tl dolaylarında satılıyor.

• kimse birşey yazmayınca adatayı aldım
  • laptop'un hdd'yi çıkarıp direk taktım, sata3 olması gerekiyor yani ama sonuçlar böyle

SSD olsun çamurdan olsun A-data 209 TL
  • 209 lira için baskı yapalım bence :)
  • Bunu mu alayım Intel 335 180GB olanı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

Bunu mu alayım Intel 335 180GB olanı mı?

Intel
  • Kingston 120GB Hyperx 3K Serisi Sata3 Cache Ssd Disk aldım. Ssd yi dvd yerine baglıyayım diyorum. Ara aparat için dikkat etmem gereken bir husus varmı? Ayrıca bilgisayara win 7 yüklü gelmişti. Extradan dvd içinde sürücüleri ve win 7 mevcut. ssd ye kurulumu nasıl yapmalıyım. İlgili bir başlık veya kaynak var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenokulu -- 8 Ocak 2014; 22:50:41 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-sh103s3120g-120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-%28okuma-555mb--yazma-510mb%29/productdetails.aspx?I_ID=60381

KINGSTON 120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB) vatanda Kargo dahil 255 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenokulu

Kingston 120GB Hyperx 3K Serisi Sata3 Cache Ssd Disk aldım. Ssd yi dvd yerine baglıyayım diyorum. Ara aparat için dikkat etmem gereken bir husus varmı? Ayrıca bilgisayara win 7 yüklü gelmişti. Extradan dvd içinde sürücüleri ve win 7 mevcut. ssd ye kurulumu nasıl yapmalıyım. İlgili bir başlık veya kaynak var mı?

ssd diyi dvd yerine bağlarsan hızın sata2 ye düşer. hdd ni o cadyy tak.. donanımhaberde cmrhun diye arkadaş satıyor. ben ondan aldım..
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-sh103s3120g-120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-%28okuma-555mb--yazma-510mb%29/productdetails.aspx?I_ID=60381

KINGSTON 120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB) vatanda Kargo dahil 255 tl

bu fiyatta çok güzel.. tek sorun eski sürüm olması..

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-sh103s3120g-120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-%28okuma-555mb--yazma-510mb%29/productdetails.aspx?I_ID=60381

Yeni sütüm ile Ne gibi farklar var. Açıklarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Yeni sütüm ile Ne gibi farklar var. Açıklarsanız sevinirim

bende de bu sürüme ait force gt 120 var. 2 yıl önce çıkmış ürünler. yenilerin avantajı ne bilmiyorum ama illaki vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

laptop'un hdd'yi çıkarıp direk taktım, sata3 olması gerekiyor yani ama sonuçlar böyle

Anakartı SATA2 olan Masaüstü PC'ye Sıfırdan Win7 kurdum, Benim sonuçlarda böyle!!!
    Seninki de Sanırım Sata2, Laptop anakartın Sata3 mü diye emin ol bence.

Ben Bıos ayarlarından ACHİ'yi enable yaptım ama açılışta, 20sn gecikiyor bir uyarı çıkıyor nedendir bilen yardımcı olursa sevinirim.
    Uyarı şu şekilde;
    '' Serial ATA ACHI BIOS, Version iSRC 1.07 08042006
    This version supports only Hard Disk and CDROM drives''
    Please wait. This will take few seconds...
    BIOS güncellemesi de yapmıştım, Sorun nedendir bilen var mı?

• abilgen kullanıcısına yanıt
    yok sata3 benim ki, sitede ki özelliklerde bu programın isminde bu hızlar geçiyor zaten. 3.sayfada başka bir programla yapmışlar benimde buna benzer çıktı sonuçlar (3.sayfadan aldım resmi benimde buna benzer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Şubat 2014; 0:45:45 >
  • alanlardan detaylı bilgi alamadık memnuniyet ile ilgili ama
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.