Şimdi Ara

SSD Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

O zaman bir sorun yok. Şüpheye gerek yok artik demekki orijinal ssd. Başka pc varmı onda deneyebilir misiniz. Hp nin sitesinde güncel drivelari falan yukleyin. Bu düzeltir belki.

Windows u sıfır kurdunuz galiba. Tek 8 gb olması ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama sanki işlemci performansının artması ssd performansını da arttırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya gore bakiyorum da atto sonucunuz iyi aslında
    aphnetworks.com
    Kingston FURY Renegade 1TB Review (Page 4 of 10) | APH Networks
    https://aphnetworks.com/reviews/kingston-fury-renegade-1tb/4

• sadafa1 kullanıcısına yanıt
    Aynen yeni SSD ye kurdum temiz olsun hızlı olsun diye. Windows 10 pro kurdum 11 SSD hızı artma ihtimali varsa yükseltebilirim.

Farklı bir cihaz yok maalesef.

Atto da 256 KB ölçümünde yüksek değer almış sadece aslında ama bilemedim bende. Sizce bu hızlarla iade edip KC3000 almaya değer mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sahte ssd olsa ssd manager'da belli olurdu. Üretici yazılımlarını henüz kandıramıyorlar.

Atto'da daha iyi sonuç almış. Sonuçlarda da farklılık var. Firmware update de görünmüyor. Belki ssd sorunlu olabilir. Bendeki sn550yi aldığımda test etmiştim. Sonuçlar yakın çıkmıştı.
    SSD Önerisi

• notebookcheck
    Kingston Fury Renegade 2 TB PCIe4 NVMe benchmarks reveal potential performance throttling issues
    https://www.notebookcheck.net/Kingston-Fury-Renegade-2-TB-PCIe4-NVMe-benchmarks-reveal-potential-performance-throttling-issues.670263.0.html

Şurada ki as ssd skorana gore sizinki daha iyi. Acaba crytal disk mark sıkıstırmasız mi test yapıyor diğerleri sıkıştırmalı falan mi.
    Boyle olsa bile düşük skor tabi
    Ben ssd bin bozuk olduğunu düşünmüyorum. Zaten crytaldisk mark haricinde düşük skor da yok.
    Büyük bir dosyayi kopyala yapıştır yapabilir misiniz. Bir görelim ne kadar hızlı. Bu arada diski 2 ye bolseniz iyi olurdu.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Sizde veriler birbirine çok yakin. As ssd deki gibi skor olsa bu ssd de de sıkıntı yok bence

• sadafa1 kullanıcısına yanıt

Tüm driverları güncelledikten sonra tekrar test yaptım hocam. Öncekinden çok daha iyi sonuçlar elde ettim.

SSD Önerisi
    SSD Önerisi

SSD Önerisi

• Dosya kopyalamada bu şekilde.

SSD Önerisi
  • Hayırlı olsun ssd nız. Herşey mükemmel görünüyor.

• Çok teşekkür ediyorum. Kaç gündür meşgul ettim sizide. @sadafa1 @a-f-h

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.