Şimdi Ara

ssd orjinal win 8 yükleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hdd'yi ssd'ye klonlamadıysan ssd'de recovery bölümü olmadığı için görememen normal.
    Anlamaya çalıştığım ilk gelen işletim sisteminin nerede olduğu. Benim bilgisayarımda recovery diye bir bölüm vardı ve yanlış hatırlamıyorsam 10-15gb arası bir boyuttaydı. Bilgisayarı ilk günkü haline bu bölüm sayesinde getirebiliyordum. Bir arkadaşımın bilgisayarında ise bu geri alma işlemi dvd'ler aracılığıyla yapılıyordu. Sende bu bölüm varsa ve içinde de 10gb civarıda veri varsa sistemi fabrika çıkışı haline bu bölüm sayesinde getirebilirsin. Ama sorun şu ki o bölümün takılı olan hdd ya da ssd'de olması gerekiyor. Bunun içinde ya hdd'yi ssd'ye klonlayacaksın ya da Acronis True Image ile (ya da benzeri bir şeyle) o bölümün yedeğini alıp, ssd'yi takınca o yedeği ssd'ye aktaracaksın. Ssd'yi usb kutuya takma imkanın varsa ve hdd'nde de recovery bölümü dediğim gibiyse en kolayı hdd'yi ssd'ye tamamen kopyalamak ve sonra recovery'ye gidip sistemi fabrika çıkışı haline geri almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 20 Mart 2013; 22:22:51 >

• biosda fabrika çıkısı yok malesef ne dvd var ne hdd yüklü birşey

network die bir secenek var ona bastigimda ise birsey ler dolua ve sonra cd istio ben hic anlamadim

internetten windows 8 indirdim onu ssd ye yüklüorum yarın acer servisini ariyacam
  • Sistemin yedeğini alabileceğin bir taşınabilir diskin varsa, tüm sistemin yedeğini buna alıp sonra ssd'ye Acronis yardımıyla kopyalabilirsin. Ama şu anki sitemi biraz boşaltırsan iyi olur çükü 100gb yedeğini almakta uzun sürecektir.
  • laptopun içini actım biosa giremedim cünkü pili sıfırlayım dedim ama notbookun kendi dokunmatik mausun takılı oldugu baglantı yerini kırdım sanırım ve pc ne hard diski görüo ne ssd yi toplamadım direk pc ye götürcem sabah cok morelim bozuldu
  • Geçmiş olsun, umarım kısa zamanda çözüm bulursun.
  • pc ciden gelioyorum tırnagı cıkartırken kırmısım cift taraflı bant ile yapıstırdı
    ssd yi taktırdım format atti ama söle bi sıkıntı cikti
    bilgisayarı acarken bot deviance any key die bi uyarı cikio basinca disk misk dio ctrl alt del yapınca yeniden baslio bilgisayar ve normal olarak pc acilio
    bilgisayarcı adam ugrastı ama bi türlü çözemedi dediki cok degişik bir biosu var bunun dedi sıkıntı ne gercekten bende anlamadım bot menüyü bile kapatıyoruz ama ilk acilişta o uyarıyı weriyor.
    ssd test sonuclarını yükledim sizce nasıl
    http://forum.donanimhaber.com/m_73077982/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73077982
  • Elindeki dvd'lerden format attıysa aktivasyon için başka yollara başvurmuş demektir.
    Bios'tan ilk yüklenecek aygıt olarak ssd'yi seçtiğine emin misin?
    Ssd performansı iyi görünüyor ama modelini söylemezsen karşılaştırma yapmamız mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

Elindeki dvd'lerden format attıysa aktivasyon için başka yollara başvurmuş demektir.
    Bios'tan ilk yüklenecek aygıt olarak ssd'yi seçtiğine emin misin?
    Ssd performansı iyi görünüyor ama modelini söylemezsen karşılaştırma yapmamız mümkün değil.

model corsair force gt 120 gb
    bu arada bugün 2 defa actim bot hatası vermedi anlamadım driverlar tam oldugundanmi acami şimdilik sıkıntı yok gibi
    biosta bot menüleri kapalı direk ssd en üstte
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaes

merhaba arkadaşlar 1 ay önce Acer marka i5 işlemcili laptop aldim windows 8 yüklü
    bugün ssd120 gb force aldim windows 8 kuracam ama bir türlü yapamadim key laptopun arka kısmında yazmıyor sanırım biosa gömülü birde windows un sitesine girdim oradan windows 8 indiricem ama bulamadim setup dosyası vardi sadece kısaca ssdye orjinal windows 8 kurmalıyım bu işde yardımcı olabilecek arkadaslar varsa sevinirim

kafana yorma öyle şeylerle. windows loader programıyla aktive et işletim sistemini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.