Şimdi Ara

ssd orjinal win 8 yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1 ay önce Acer marka i5 işlemcili laptop aldim windows 8 yüklü
    bugün ssd120 gb force aldim windows 8 kuracam ama bir türlü yapamadim key laptopun arka kısmında yazmıyor sanırım biosa gömülü birde windows un sitesine girdim oradan windows 8 indiricem ama bulamadim setup dosyası vardi sadece kısaca ssdye orjinal windows 8 kurmalıyım bu işde yardımcı olabilecek arkadaslar varsa sevinirim

• Mevcut hdd'yi ssd'ye klonlayıp, recovery bölümünden sistemi geri alsan.
  • ewt şimdi onu deniorum tekrar eski hard diski taktim harici hard diske recory yapcam birazdan yazarim olup olmadıgını
  • 100 gb klonlanacak alan ya ben sadece sistemi klonlayamazmıyım arkadaslar
  • Sistemin tamamını klonlayıp sonra recovery'den alınca ilk günkü kadar alan kaplayacak. 100gb'ın çok altında olacaktır ama mevcut verilerinde gidecek.
  • aida64 programında işletim sisteminin ürün anahtarı yazıyor onu dene istersen birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

Sistemin tamamını klonlayıp sonra recovery'den alınca ilk günkü kadar alan kaplayacak. 100gb'ın çok altında olacaktır ama mevcut verilerinde gidecek.

hic klonlama yapmadim zaten dosyalarım felan yok hic bir sey de istemiorum sadece sıfır sistem kuracam ama orjinal olacak acer backup maneger var bilgisayarda birde denetim masasında dosya yedekleme var hangisi ile yapmam gerekir elimde 2 tb ekstra usb hard disk var ona atmak istiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım key biosta gömülü bende win 8 pro yükleyemedim key uyuşmuyor deyip kurulumu sonlandırıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

sanırım key biosta gömülü bende win 8 pro yükleyemedim key uyuşmuyor deyip kurulumu sonlandırıyor..

ben o dediginizi yapmadim yapsamda aynısını banada diecek cünkü key bende de gömülü ayrica indirecegim windows 8 keyi oynanmıs olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaes

quote:

sanırım key biosta gömülü bende win 8 pro yükleyemedim key uyuşmuyor deyip kurulumu sonlandırıyor..

ben o dediginizi yapmadim yapsamda aynısını banada diecek cünkü key bende de gömülü ayrica indirecegim windows 8 keyi oynanmıs olacak

evet öyle bende netten indirdiğimi kuracaktım kurulum engelleniyo.
  • quote:

quote:

quote:

şimdik acer backup manager programı varmış laptopda onunla yedek aliorum biraz yawas aliyor ama beklicez
    bu arada ssd 120 gb corsair force nasıl sizce cok araştirdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdik acer backup manager programı varmış laptopda onunla yedek aliorum biraz yawas aliyor ama beklicez
    bu arada ssd 120 gb corsair force nasıl sizce cok araştirdim

onunla ilgili bilgim yok. ben win8 aldım pc mi kullanamadım win8 lisansla oynanmış win7 kurdum gayette memnunum..

• Onlarla değil de Acronis tarzı bir programla yapabilirsin. Mevcut diski bütün bölümleriyle ve Mbr'siyle ssd'ye kopyalayacak. Sonra sistemi geri almak için hdd'nde recovery bölümü varsa oradan yoksa acer'ın yedekleme programı yardımıyla daha önceden yedeklediğin dvd'lerden geri alacaksın.
    Aslında recovery bölümü (partition) yedekleyip ssd'ye almak daha mantıklı ama daha çok uğraştırır diye söylemedim.
  • quote:

Onlarla değil de Acronis tarzı bir programla yapabilirsin. Mevcut diski bütün bölümleriyle ve Mbr'siyle ssd'ye kopyalayacak. Sonra sistemi geri almak için hdd'nde recovery bölümü varsa oradan yoksa acer'ın yedekleme programı yardımıyla daha önceden yedeklediğin dvd'lerden geri alacaksın.
    Aslında recovery bölümü (partition) yedekleyip ssd'ye almak daha mantıklı ama daha çok uğraştırır diye söylemedim.

ben dvd ye hic yedeklemedim önce
    şimdik daha yeni yedekleme yapıorum 2 tb usb hdd ye şimdi yüzde 30 oldu bitsin o kadar ugrastim
    eger olmassa senin dedigin programla deneyecem acronis ile yarim saat sürcek bu heralde bitince tekrar yazarim
    ilginiz icin cok teşekkürl ederim
  • quote:

merhaba arkadaşlar 1 ay önce Acer marka i5 işlemcili laptop aldim windows 8 yüklü
    bugün ssd120 gb force aldim windows 8 kuracam ama bir türlü yapamadim key laptopun arka kısmında yazmıyor sanırım biosa gömülü birde windows un sitesine girdim oradan windows 8 indiricem ama bulamadim setup dosyası vardi sadece kısaca ssdye orjinal windows 8 kurmalıyım bu işde yardımcı olabilecek arkadaslar varsa sevinirim

Arkadaşım benim samsungun kendi Recovery inde diski klonla diye bir seçenek var direk yeni aldığın diski aynı laptaptaki gibi klonluyor ugraşmadan senin Acer ın Recovery programındada buna benzer bi bölüm olmalı bi bak istersen.
  • Rica ederim ama son mesajın sonrası dediklerimin pek anlamı kalmadı. Şimdi yedek alıyorsan ve recovery bölümünden sistem fabrika çıkışı haline çevirilemiyorsa ssd'ye geçsen bile şimdiki sistem üstünden devam etmiş gibi olacaksın. Yeni ssd yeni sistem değil yeni ssd eski sistem olacak. Benim Hp'de yedek alınmadan recovery'den sistem geri yüklenebiliyordu, Acer'da durum nasıl?
  • quote:

Rica ederim ama son mesajın sonrası dediklerimin pek anlamı kalmadı. Şimdi yedek alıyorsan ve recovery bölümünden sistem fabrika çıkışı haline çevirilemiyorsa ssd'ye geçsen bile şimdiki sistem üstünden devam etmiş gibi olacaksın. Yeni ssd yeni sistem değil yeni ssd eski sistem olacak. Benim Hp'de yedek alınmadan recovery'den sistem geri yüklenebiliyordu, Acer'da durum nasıl?

recovery bölümünden sistem fabrika çıkışı haline çevirilemiyorsa
    bunu denemedim ben nasil deniecemi de bilmiorum
    yükleme daha bitmedi 100 gb lik veriyi yedeklior %60 da daha hala sürüo benim sıkıntımda verinin cok olmasi zaten sadece sistemi istiyordum ben
    şu yedekleme bitsin olup olmadigini yazicam tekrar
  • malesef olmuyor format bile atamadim ne iş anlamadim
  • Sistemde recovery bölümü var mı, varsa kaç gb ve ne kadarı dolu?
  • quote:

Sistemde recovery bölümü var mı, varsa kaç gb ve ne kadarı dolu?

hdd de windowsa girince acerin recovery cikioondan yedek aldim hdd yi söktüm
    ssd yi taktim ama olmuyo biosa girdim biosdada recovery felan yok biosda
    hdd0
    hdd1 war ama karşisi bos acaba bu ssd yimi görmüo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.