Şimdi Ara

SSD - Orjinal Windows 7 vs Korsan Windows 8.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopta orjinal windows 7 var. Windows 8.1 SSD ile daha iyi çalışıyormuş sanırım. Yeni SSD aldım, sizce orjinal windows 7'yi boşverip korsan windows 8.1 yüklemeli miyim?
    ****'de en çok seed alan versiyonu indireceğim, tamamen temiz, orası burası kurcalanmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: zhd93

Laptopta orjinal windows 7 var. Windows 8.1 SSD ile daha iyi çalışıyormuş sanırım. Yeni SSD aldım, sizce orjinal windows 7'yi boşverip korsan windows 8.1 yüklemeli miyim?
    ****'de en çok seed alan versiyonu indireceğim, tamamen temiz, orası burası kurcalanmamış.

korsan bence kulanma her türlü zarar açık olabilir oyun performansı düşebilir korsan oynarsan sonuçta güncelleme yapmaycaksın orijinal 7 kullan dha iyi
  • evet sadece ssd ile alakalı değiş win 8 her haliyle win 7 den perfomanslı ancak bu sizi korsan kullanımına itmemeli. orjinal varken korsan niye ki? bunun yanında win 8 crack yapınca sistemin pek bi anlamı kalmıyo. kesinlikle win 7 devam et.
  • İkisi de fark etmiyor
    SSD olduktan sonra canın ne istiyorsa onu kur
    Perf farkı hissetmezsin
    En son cıkan daha iyidir, bunu da unutma
  • Şu an win 7 kullan win 10 zaten haziran da çıkacak. O zaman lisanlı olarak win 10'a yükseltirsin.
  • aynen arkadaşa katılıyorum Windows 10 yükseltme hakkın olduğu için bir kaç ay daha bekle derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 mi Windows 7 mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.