Şimdi Ara

ssd problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen sene ocz 30gb ssd diskinden almıştım işletim sistemi kurmak için dün ne oldu anlamadım sistem çöktü birden format attım yeniden kurdum yinede birşeylerin ters gittiğini biliyordum bir elektrik kesintisinden sonrada yine sistem açılmadı birşey yapamaz oldum denediğim partition manager yazılımları 30gb olarak görüyor ama yazma hatası veriyorlar bilgisayarda görüyor yapılabilecek birşey varmı bilmiyorum belki mbr sorunu falan olabilir ama ben anlamıyorum. diski çöpe atmayı düşünüyorum artık eğer ben ugraşırım diyen varsa alıcı ödemeli kargo ile gönderebilirim alan arkadaş düzeltebilirse kullansın

• "bir elektrik kesintisinden sonrada yine sistem açılmadı"

Belkide sorun budur.?
  • garantisi yokmu geçen sene aldıgınız diskin ?
  • adres yollandı hocam
  • Sanırım akortek garantisini veriyor bu diskin. bence garantisi varsa garantiye yollayın. birşey kaybetmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeofizikci

adres yollandı hocam

bugun gonderiyorum size adresinizi aldım.

arkadaşlar garantisi yok malesef amerikadaki arkadaşımdan istemiştim garantisi olsa gönderirdim zaten.

ilk problem elektrik kesintisinden once olmuştu nasıl oldu ne oldu anlamadım sistem çökmüştü bios açılışında eror occured yazıyordu format atıp kurdum düzeldi gün içinde elektrik gitti yine sistem çökü yine format atacaktım birşey yapamadım
  • alan arkadaş maxblast veya samsung estool ile düzeltmeye çelış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.