Şimdi Ara

SSD SEÇİMİ / SANDİSK Mİ SAMSUNG MU ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Celonfix

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irina Spalko

Alıntıları Göster

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Alıntıları Göster
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Aman boşverin bunları takmayın artık ben takmıyorum takanda yok zaten yoruldugunuza degmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç olarak hangisini tercih etmeliyiz'e varamadık :)
    Ben de şu an ssd alma sürecindeyim, buradaki konu kafamı karıştırdı. Sandisk almayı planlıyordum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EK166 -- 11 Ocak 2018; 18:41:12 >
  • EK166 kullanıcısına yanıt
    bende öyle ama samsung daha kaliteli bence tbw değeri yazılmamış 240 gb lık plus modeline sandiskin zaten yazmamaları hepten fiyasko samsung alacağım az daha verip
  • hafıza konusunda yoğunlaşmış markadan alınmalı
  • Hafıza konusunda uzmanlaşmış marka olarak benim gözümde Sandisk var aslında.

Bu arada internette geniş çaplı bir araştırma yaptım Türk yorumlar dışında, yabancı sitelerden, yabancı youtube kanallarından vs. kim çıksa Samsung diyor. Çok düz mantık olacak ama ben de sanırım üstüne biraz koymaya çalışıp Samsung'u tercih edeceğim.

Bu arada araştırırken geçmiş senelerin fiyatlarını görüyorum, içim parçalanıyor. Bu döviz ne belimizi büktü arkadaş ya.
  • 240Gb lık model düşünüyorum. Samsung tercih ediliyor genelde sizlerin önerisi ne ?
    Samsung Evo 860 329₺
    Sandisk 196₺
    Sandisk ultra 380₺

Samsung 860 Evo 250GB 560MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD (MZ-76E250BW)

Sandisk

Sandisk ultra
    SanDisk Ultra 3D 250 GB 550MB-525MB/s Sata 3 2.5” SSD (SDSSDH3-250G-G25)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolg... -- 31 Ocak 2020; 9:20:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.