sizce hangisini almalıyım vatan indirim yapmazsa Kingston HyperX 3K tavsiye edermisiniz birde anakartım msi 870a-g54 bunları desteklermi.
Vertex 4 için internette çok çok iyi yorumlar okuğumdan bende hafta sonunda 256gb lık modelini alacağım.
Şuanda 120gb lık vertex 3 'ü hem işte hemde laptop'umda kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım.
2si arasında kaldım hyperx 3k 240gb 420tl den buldum vertex4 256gb 530lira civarı arada yaklasik 100liralık bir fark var...biraz arastırdım vertex4 u onerenler agırlıkta ancak 100liralık farka deger mi bilemedim ? kullananlar ve bilgisi olanlar tercih icin yardımcı olurlarsa sevinirim...ilginize smdiden tesekkurler...
gündelik hayatta aralarındaki farkları fark etmek zor bence uygun olanını al
quote:
Orijinalden alıntı: 4n1k4
gündelik hayatta aralarındaki farkları fark etmek zor bence uygun olanını al
aynen arkadaş dogru söylüyor günlük kullanımda aralarındaki milimetrik hızları hissedemiyeceksiniz nası olsa hangisi uygunsa onu alın.
quote:
Orijinalden alıntı: chip-izmir
2si arasında kaldım hyperx 3k 240gb 420tl den buldum vertex4 256gb 530lira civarı arada yaklasik 100liralık bir fark var...biraz arastırdım vertex4 u onerenler agırlıkta ancak 100liralık farka deger mi bilemedim ? kullananlar ve bilgisi olanlar tercih icin yardımcı olurlarsa sevinirim...ilginize smdiden tesekkurler...
Evet değer. SSD ye harcadığın paraya acıma.
Samsung 840 pro bulabilirsen al, Türkiyede varmı bilmiyorum, o yoksa en iyi tercih vertex 4.
tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler ...iyi forumlar....
420 tl'ye nerede bldunuz? 450 tl'den aşağı bulamadım.
Uygun olanını al ayıramassın gibvi geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: oturkmen
quote:
Orijinalden alıntı: chip-izmir
420 tl'ye nerede bldunuz? 450 tl'den aşağı bulamadım.
ucuzuburada asus laptobumu da buradan almistim ssd yi de buradan aldım baya siteye baktım ancak bu sitenin fiyatları gayet hos...2 alısverisim oldu 2sinden de cok memnun kaldım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme