Şimdi Ara

SSD yavaşlık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir lexar nm610 pro 1 tb ssd aldım. İlk windowsu kurduğumda hız okeydi ancak birkaç hafta geçtikten sonra oyunların yavaş açılmaya başladığını fark ettim. Oyunlarda yükleme uzun sürerken ikinci yükleme normal hızda oluyordu.

Sonra bilgisayara format attım ve yine birkaç hafta hız sorunu kalmamıştı ancak şimdi yine aşırı bir yavaşlık sorunu var. Crystaldiskmarktaki hızlar normal olmasına rağmen kopyala yapıştır yaparken hız 20-30 mb/s arasında gidip geliyor. SSDde 500-600 gb arası boş yer de var. Uyduruk olmayan ssd alma vakti mi geldi?

SSD yavaşlık sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekaan05 -- 8 Temmuz 2024; 14:49:26 >

• aslında lexar uyduruk değildir. çok kullandık sattık bizde. şöyle garantisi varsa direk değişirler gönder. diskin crystal da okuma yazma hızları nasıl kontrol ettiğinde

• SSD yavaşlık sorunu

Format attım ondan sonrasına ait bu fotoğraf ancak formattan önce de crystaldiskmark hızları böyleydi ama üstteki fotoğraf gibiydi dosya aktarım hızı. Bir daha olursa garantiye vereceğim galiba

• evet yine yavaşladı ssd hızları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.