Şimdi Ara

SSD'ye Hangi İşletim Sistemini Kurayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TOSHIBA marka SATELLITE C850-148 model dizüstü bilgisayarım var işlemcim çok zayıf ram 2gb idi 4gb yaptım ssd alıyorum ssd'ye windows 10 mu yoksa 7 mi kurayım?

SSD'ye Hangi İşletim Sistemini Kurayım? SSD'ye Hangi İşletim Sistemini Kurayım? SSD'ye Hangi İşletim Sistemini Kurayım?

• Bilgisayarın içindeki kurulu sistemin cd keyini not et unutma

Sonra bence yine win7 ultimate kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    tamamdır
  • O bilgisayar normalde Windows 7 Starter 32 bit kurulu satılmıyor muydu? Ultimate'i sonra siz kendiniz kurdunuz herhalde?

Şu haliyle o sistem Windows 10'u kaldıramaz. Windows 10 kurmak için sisteminizi yükseltmeniz gerekir.

İşlemcinizin soket tipi "FCPGA988" olup, aynı soket yapısında uyan, TDP değeri aynı olan (35 W) ve de aynı nesile ait daha güçlü işlemcilerle değiştirme şansınız vardır. Celeron yerine Core i3, i5, i7 işlemcilerden geçirebilirsiniz. Sisteminizin hem daha sessiz, hem daha serin çalışmaya başladığını da görebilirsiniz.

Yeni işlemcinizin destekleyeceği tipten ve miktardan bellek yükseltmesi yapmalısınız. Intel web sitesinde her işlemci hakkında detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

4 GB RAM, Windows 7'de bile yetersizdir. Aynı anda fazla uygulama çalıştıramazsınız, internette gezinirken bile donmalar yaşayabilirsiniz. Belleğinizin Windows 7 için minimum 6 GB, Windows 10 için minimum 8 GB olması iyi olur.

• Celeron için W7 yeterde artar bile
  • 32 bit windowsun 10 home sürümünü kur win 7 nin desteği bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armagan_60 -- 25 Şubat 2020; 10:37:26 >
  • 32 bit Windows 8.1 Single Language kurun. Uzun süre işinizi görür. Windows 10 ağır gelir. Windows 7 desteği bitti gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.