Şimdi Ara

ssd ye windows 7 kurma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
28.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende de yakın bi sorun var. Yeni aldığım bilgisayar freedos tu ve 128 gb ssd ile 1 tb hdd si var. Windows u ssd ye kurdum şu anda sıkıntısız çalışıyor ama bilgisayarıma girince hdd yi göremiyorum bunu için ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huuaa

Merhaba arkadaşlar bende de yakın bi sorun var. Yeni aldığım bilgisayar freedos tu ve 128 gb ssd ile 1 tb hdd si var. Windows u ssd ye kurdum şu anda sıkıntısız çalışıyor ama bilgisayarıma girince hdd yi göremiyorum bunu için ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler.

Selam
    Muhtemelen HDD için sürücü harfi yok ve bu ndenle HDD Windows Explorer de gözükmüyor.

Yeni aldığınıza göre HDD ham olduğundan içinde veri olduğunu sanmıyorum. Bunu aşağıdaki yazacağım komut ile çalıştırın ve HDD'nizi bölün veya tüm olarak biçimlendirin.

Başlat ->> Çalıştır'a Diskmgmt.msc yazın, Enter tuşuna bastıktan sonra, açılan pencere içindeki HDD'ye sağ tıklayarak biçimlendirme işlemini başlatın tamamdır.. HDD birim boyutu yaklaşık 930-940 GB arası gözükmesi gerekir.

Kolay gelsin..

• Teşekkür ederim soylediğinizi yaptım ama biçimlendir dediğimde "Windows, bu diskteli sistem bolumunu biçimlendiremez" şeklinde bir hata alıyorum disk freedos adında ve 921 gb. Ayrıca kendine yer bulamıyo demişsiniz muhtemelen ondan olabilir. Çunku bilgisayarımda yerel disc C (ssd) ve yere disc D ( 10 gb içinde driver lar var) bulunuyor. Disc yonetiminden D birimini silsem işe yararmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Huuaa

Teşekkür ederim soylediğinizi yaptım ama biçimlendir dediğimde "Windows, bu diskteli sistem bolumunu biçimlendiremez" şeklinde bir hata alıyorum disk freedos adında ve 921 gb. Ayrıca kendine yer bulamıyo demişsiniz muhtemelen ondan olabilir. Çunku bilgisayarımda yerel disc C (ssd) ve yere disc D ( 10 gb içinde driver lar var) bulunuyor. Disc yonetiminden D birimini silsem işe yararmı acaba

Selam
    Windows silme imkanını veriyorsa, silin ve yeniden D: birimi oluşturup biçimlendirin.

Şu yazdığınız cümleyi nerede yazdığımı göremedim. kendine yer bulamıyo demişsiniz Ben size böyle bir cümle yazdığımı hatırlamıyorum.
    Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 29 Ekim 2014; 11:53:11 >
  • Hdd iin surucu harfi yok demişsiniz onu kastetmiştim ama neyse d yi sildim ve onun yerine diğerini d ye aradım sorun çozuldu teşekkür ederim

• acer timelineu diye yurddışından bi ultrabook geldi almancayı türkçeye çeviremedim bir türlü format çekerken ssd ye çektim lakin ssd 20 gb güncellemeleri yapınca yer kalmadı bu ssd den nasıl faydalanabilirim yada sürücüleri başka yeremi yüklesem sahi diğer işletim sistemi de kurulu üstünde yeniden formatmı çekeceğim silmek için yada sağ tıklayıp biçimlendir dersem olurmu( bir zamanlar denemiştim biçimlendirmemişti başka pc ) içindekileri yedekleyince yapacağım da asıl sorun bu ssd için yapılabilecek bir şey varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odaben

acer timelineu diye yurddışından bi ultrabook geldi almancayı türkçeye çeviremedim bir türlü format çekerken ssd ye çektim lakin ssd 20 gb güncellemeleri yapınca yer kalmadı bu ssd den nasıl faydalanabilirim yada sürücüleri başka yeremi yüklesem sahi diğer işletim sistemi de kurulu üstünde yeniden formatmı çekeceğim silmek için yada sağ tıklayıp biçimlendir dersem olurmu( bir zamanlar denemiştim biçimlendirmemişti başka pc ) içindekileri yedekleyince yapacağım da asıl sorun bu ssd için yapılabilecek bir şey varmı?

Diğer hdd nin boyutu kaç gb?

• 120gb normal ssde olan 20gb : diğeri almanca 7 kurulu üzerinde sil baştan format çeksem hepsine diyorum ssd yi değerlediremedim ssde alayım diyorum 1.8 inch 128gb 160tl de sırf hızlı açılması için almakda garip geliyor iki gündür ssd yi araştırıyorum artık
  • Hort.

Arkadaşlar ssd kurdum. Sıkıntı yok. Ayrıca çıkarttığım hddyi de sata-usb ile bağladım dışarıdan fakat pc görmüyor. Çözümünü bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.