Şimdi Ara

SSID Numarası Yok oldu Wifi Giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wirelessı bir süreliğine etkisizleştirmem gerekmişti, 192.168.1.1 e girip etkisizleştirdikten bi kaç saat sonra girdim, tekrar aktif hale getirmeye çalışınca ssid kısmının boş olduğunu gördüm, bu şekilde kaydetmeye çalışınca da ssid sadece rakam ve harflerden oluşabilir tarzı bir yazı geliyor. napmalııyım?

• oraya bir ssid yazmayı deneyebilirsin mesela
  • ssid denen şey ne bilsem yazarım da hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihacikgoz

ssid denen şey ne bilsem yazarım da hocam :)
    ssid senin kablosuz ağının adıdır. istediğini yazabilirsin. mesela ssid kısmına fatihacikgoz yaz apply tıkla. daha sonrada security kısmından şifreni gir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cromna_ -- 12 Nisan 2016; 11:30:37 >
  • enable wps kısmında tik yoktu, şimdi koydum, bu kısmın ayarları nasıl olacak?
    device pin dediği mi password oluyor?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• parolayı wizard kısmından koymaya çalışınca genişbant internet şifresi istiyor, biraz kafa şişirdim ama

• quote:

enable wps kısmında tik yoktu, şimdi koydum, bu kısmın ayarları nasıl olacak?
    device pin dediği mi password oluyor?

enable wps kısmındaki tik i kaldır onu kullanmana gerek yok. wep encryption kısmında disable yazan yere tıkla orda şifreleme türleri olması lazım. wpa2 yi seç altta şifre kutucuğu çıkar. oraya şifreni girebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cromna_

enable wps kısmındaki tik i kaldır onu kullanmana gerek yok. wep encryption kısmında disable yazan yere tıkla orda şifreleme türleri olması lazım. wpa2 yi seç altta şifre kutucuğu çıkar. oraya şifreni girebilirsin.

Alıntıları Göster
    sen kablolu bağlanınca internete girebiliyomusun? giremiyosan muhtemelen modem resetlenmiş. wizarda gelip genişbant internet hesabı kısmına telekom abonesiysen ....@ttnet diye bi kullanıcı adı ve şifresi verilmiştir onları gir. alt kısımdanda kablosuz ağ adını ve şifreni oluştur kaydete tıkla.

• şuan kablolu şekilde bağlanmış durumdayım ağa, foruma da o bağlantı üzerinden giriyorum hocam

o ttnet leri bilmiyorum hocam neyden bahsettiğinizi anladım da telefon notlarında vardı sonra noldu ona bilmiyorum

SSID Numarası Yok oldu Wifi Giremiyorum SSID Numarası Yok oldu Wifi Giremiyorum

• mixed veya direk wpa2 seçmem bişey farkeder mi? passphrase mi password oluyor hocam
  • quote:

şuan kablolu şekilde bağlanmış durumdayım ağa, foruma da o bağlantı üzerinden giriyorum hocam

o ttnet leri bilmiyorum hocam neyden bahsettiğinizi anladım da telefon notlarında vardı sonra noldu ona bilmiyorum

SSID Numarası Yok oldu Wifi Giremiyorum SSID Numarası Yok oldu Wifi Giremiyorum
    tamam o zaman son resimlere göre doğru yoldasın :) şifrenide oluşturduysan kablosuz ağın görülebilir olması lazım şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cromna_

tamam o zaman son resimlere göre doğru yoldasın :) şifrenide oluşturduysan kablosuz ağın görülebilir olması lazım şimdi.

Alıntıları Göster
    wpa2 psk ve tkip aes i seç passphrase kısmında şifreni oluştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cromna_ -- 12 Nisan 2016; 12:28:10 >
  • yaptım hocam da, bilgisayardan bakınca benim koyduğum isimle wifi gözüküyor ama telefonla bakarken ttnet_cvxx tarzı bi wifi ağı çıktı kendi şifremi giriyorum bağlanmaya başlıyor ama hiç bağlanmıyor başka bi yerde bi eksik mi var acaba
  • quote:

yaptım hocam da, bilgisayardan bakınca benim koyduğum isimle wifi gözüküyor ama telefonla bakarken ttnet_cvxx tarzı bi wifi ağı çıktı kendi şifremi giriyorum bağlanmaya başlıyor ama hiç bağlanmıyor başka bi yerde bi eksik mi var acaba
    telefondan wifi kapat aç tekrar tarat.o gördüğün başka bir ağdır
  • olabilir muhtemelen başkadır, telefonda gözükmüyor hocam benim ağ, wizard ayarlarıyla bi alakası var mıı benim yapmadığım?
  • tamam hocam şifre wizard a gelmiş ama hala bağlanamıyorum .)

• quote:

tamam hocam şifre wizard a gelmiş ama hala bağlanamıyorum .)

bilgisayardanmı bağlanamıyosun telefondanmı?
  • wifi telefonda gözükmüyor, bilgisayarda da şifre yanlış diyor, doğr girdiğime eminim hatta girip securityden tekrar düzelttim şifreyi
  • quote:

wifi telefonda gözükmüyor, bilgisayarda da şifre yanlış diyor, doğr girdiğime eminim hatta girip securityden tekrar düzelttim şifreyi
    hocam team viewer varmı
  • ben de onu diyecektim :) yok da indireyim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.