Şimdi Ara

sss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UrsusDomesticus -- 7 Şubat 2021; 18:15:43 >

• Merhaba Serdar, neden öncelikle kendine ne istediğini sormuyorsun ? İhtimaller üzerinden konuşarak bir yere varamayız burada herhangi bir üyenin sana verdiği akıldan ziyade kendinin ne istediği önemli. Gerçekten PDR mi okumak istiyorsun yoksa atanması durumundan mu bunu diyorsun yada MTOk ile bir mühendisliğe kolay olduğu için mi gitmek istiyorsun yoksa mühendis olmak mı istiyorsun ? Bu soruların cevabını vermelisin öncelikle. Eğer gerçekten mühendis olmak istiyorsan gerekiyorsa geceni gündüzüne katarak hedefin için çalışacaksın aynı şekilde PDR istiyorsan bugün arkana bakmadan MF yerine TM'den hazırlanmaya başlayacaksın. Eğer emin ol hayatın boyunca çalışmak istemiyorsan sevdiğin işi yapmak tek çaren ve genelde bu kararı bu yaşlarda veriyorsun.

Ayrıca meslek lisesinde ki eğitim kalitesinin düşüklüğünü maalesef çok iyi biliyoruz ve bu dezavantaj ile hazırlanma duygusunu da tahmin edebiliyoruz fakat bahaneler üretmek hiçbir şey getirmeyecek sana. Hadi gel hep beraber eğitim sistemine küfür edelim yada sana derste eğitim vermeyen hocalara suç atalım. Elimizde ne var ? Yine aynı durumda kalacaksın bu yüzden bazı şeyler içinde hayıflanma hem daha alt örnekler yerine meslek liselerinden tıp kazana, ülkemizin en iyi okullarını kazanan yüzlerce hatta binlerce örneğe bak. Dağda çobanlık yaparken okuyanları gör ve kendine güvenini kaybetmeden istediğin bölüm ne ise onun için çalış.

Hata yapmadan doğru kararlar verebilmen dileği ile hakkında hayırlısı olsunç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cevap: Project Zomboid [Ana Konu]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.