Şimdi Ara

Cevap: Project Zomboid [Ana Konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda mod desteği falanda var artık çok güzel modlar indirdim şu ana kadar ben. Lockpick modu,Craft Helper modu,Coordinate Viewer modu falan çok güzel modlar bulunuyor oyunda.

http://pz-mods.net Bu siteden indirebilirsiniz modları oyun içinden mods klasörüne atıyorsunuz. Bence en iyi mod Hydrocraft adlı mod. Ona da bakmak için;http://theindiestone.com/forums/index.php/topic/11557-hydrocraft-mod/

Ayrıca oyunu 2-3 günden beri oynamama rağmen çok bilgi edindim.
    https://www.youtube.com/watch?v=C-vPiHNhM4o şu adamın videolarını izleyerek falan baya bilgi edindim. 2 aydan sonra elektrik ve suyun kesin olarak gitmesi,elektrik gidince buzdolaplarının çalışmaması,testere ile kütükleri kesip kalas yapmamız ve mühendislik yeteneğimiz sayesinde çit,pencerelere barikat,el yapımı sandık gibi bir sürü craftı adam sayesinde öğrendim.

Oyunda silah sesleri,kız çığlıkları falan çıkıyor bazen ve zombiler o yöne doğru gidiyor. NPC falan var sanıyordum ama oyun zombilerin devamlı aktif kalması için yapmış onları.

Bu arada benden bir bilgi; evlere girmeden önce mutlaka her penceresine bakın,temiz görünse bile silahınız elinizdeyken devamlı eliniz mouse sağ tık a basılı olsun zombi gördünüzmü sol tıkla chargelayıp vurursunuz

Hadi kıyağım olsun 2. taktik :D Eğer başlangıçta iyi özellik olarak Outdoorsman yani sıcaktan veya soğuktan etkilenmeme yaparsanız üstünüzdeki kıyafeti ve pantolonu yırtıp bandaj haline getirebilirsiniz. Hava şartlarından etkilenmediğiniz içinde bedava bandajınız olur

Hadi benden iki bilgi daha; Birincisi zombilerden kaçarken daima çalılıkların arasından kaçın ki sizi görmesinler fakat koşmaya çalışın çalılıklarda karakteriniz yavaşlıyor. İkincisi de eğer buzdolabında et bulursanız sakın almayın ve yemeyin. Buzdolabından et alırsanız zombiler bu kokuyu alır ve size doğru yönelirler ve de pişirmeden yerseniz hastalanma riskiniz olur yani oyunda hazır yiyecek veya meyve,sebze yemeye çalışın.

Son bilgi daha ; eğer Whiskey Bottle ile normal bandajı birleştirirseniz strelize bandaj elde ederseniz. Eğer ısırılırsanız normal bandaj sadece kanamayı durdurur fakat enfeksiyonu durduramaz. Enfeksiyon da karakterde çok şiddetli bir ağrı yapar ve ağrı kesici alsanız bile bu sadece size zaman kazandırır yani ölmeniz garanti olur. Ve strelize bandajlardan sadece 1 tane yetmez. Bir tanesi karakterinizi 5 dakika falan idare eder sonra bandaj kirli ve işe yaramaz hale gelir ısırıldığınızda en az 10 tane strelize bandaj lazım olabilir.

Steam Yaz İndirimlerinde 24,00 TL'den 19,20 TL'ye düşmüş bence alın derim fazla düşmüş olmasa da :D Bu arada oyun daha Erken Erişim'de kendine bu kadar bağlıyorsa tam sürümünde falan herkes oynar diye düşünüyorum

Cevap:  Project Zomboid [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameMage -- 21 Haziran 2015; 20:40:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Helldivers 2 [ANA KONU]
    11 ay önce açıldı
    Blasphemous (2019) [PC ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.