Alien: Isolation 10.yılı dönümünde devam oyununun geliştirildiği duyuruldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alien: Isolation 2 | PC ANA KONU
-
-
Günün en güzel haberi olabilir. Daha 3 ay önce kendisini anmıştık yine. Bu kadar gecikmeleri bile ayıp bence. Ve arkadaşlar daha erken yapım aşamasındaymış, peh peh. Neyse yine de şiddetle bekliyoruz. 10 yıl önce çıkan bir oyunda öyle Alien yapay zekası varken bu oyunda nasıl bir AI olacak hayal bile edemiyorum.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159141577
-
Yine çömele çömele gezecez anlaşıldı
-
üçbuçuk attığım tek oyun.
-
Ana konu hayırlı olsun. İlk oyun hem Alien adını oyun dünyasında iyi bir konuma getirdi hem de eşsiz bir Alien yapay zekasına sahipti. Bu oyunda umarım düz bir devam oyunu olmaktan öte dişe dokunur güzel bir hikaye anlatır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
korkudan oynayamadığım tek oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2014 te lisede okurken harçlıklarımla aldığım fx8320 bilgisayarda g*tüm g*tüm oynayarak bitirdiğim oyun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beni Pc başinda terleten korkutan , Kafami anlık sag cevirmeyle ruhumu defalarca teslim ettigim nadir oyunlardan.. Oyundaki Yapay zeka dehşet seviyesinde...Üstüne koyarak geleceklerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 7 Ekim 2024; 21:44:34 > -
Oynadığım en iyi korku - gerilim oyunudur herhalde. Xenomorph üzerime doğru depar atarken kaç defa oyunu duraklattığımı hatırlamıyorum bile. Umarım ilk oyunun kalitesinin üzerine çıkmayı başarırlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X