Şimdi Ara

SSS 3. Hafta | Balıkesirspor - Galatasaray | 20.09.2014 | 20:00 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
4
Favori
25.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osonguler

Herkes Burak ve Selçuk diyor da daha Yasin var Dzemaili var Yekta var hiç savunma yapmyan bek Tarık var takım özenle kurulmuş

Ya ne bu böyle önüne gelen her yorumun içine Yekta yı da katıveriyor.
    Selçuğun 3'te 1'i maaş alıp ondan daha fazla iş yapıyor, xavi etkisi yaratmasını mı bekliyorsunuz?
  • takım maalesef adnan polat'ın son sezonunda oynadığı futbolu oynuyor, pas yok, orta yok, ruh yok, hırs yok ki şu anki kadro o zamanki kadrodan daha kaliteli futbolculardan kurulu, Allah sonumuzu hayır etsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

SSS 3. Hafta | Balıkesirspor - Galatasaray | 20.09.2014 | 20:00

at hırsızı tipe bak
  • 3Kasımda digiturk kontratım bitiyor hayatta bu takım için para vermem artık. Sadece Ünal Aysal kendini eğlendirecek diye koskoca GS ne hale geldi. Adam Selçuk ve Burak a kulübün anahtarını verdi, bulabileceği en kötü teknik adamları ısrarla getirdi, Salih Dursun, Alex Telles, Yasin, Veysel gibi adamlara ne paralar harcadı, Hajrovic için sokağa kaç M euro attı. Gene de bizim taraftar harika başkan diyor. Aynı Aziz manyağı FB liler gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prandelli ismi açıklandığında hata olduğunu Mustafa Denizli, Hikmet Karaman gibi yerli hocaların daha iyi olacağını söylediğimde baya eksilenmiştim. Hikmet Karaman'ı beğenmeyip "bu mu Sneijder'e hoca olacak" diye küçümseyenler dünyaca ünlü hocanızın çıkardığı kadroya bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel günler geride kaldı..
  • her geçen gün dahada kötüye gidiyoruz
  • Shunpo kullanıcısına yanıt
    3. haftadan hocayı asmak nasıl bi mantıktır?
  • Ben balikserin ta...4-5 de atmadilar bu teknik direktorden kurtulalim.

• BarışN kullanıcısına yanıt
    İyi de Selçuk un 3 te biri maaş gene de Avrupa da üst düzey oyuncu maaşı ediyor. Di Maria Real Madrid de oynarken Selçuk kadar maaş alıyordu düşün artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gozumde Galatasaray bitmistir.Bu seneki kadrodan bir sey olmaz.
  • aha başladılar korna çalmaya
  • Maçın Özeti: Muslera'nın bile bizi kurtaramayacağı zamanlar gelmeye başladı

Bu takım Dortmun ve Arsenal maçına çıkmasın A2 Takımı ile cıksak daha iyi oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsk

3. haftadan hocayı asmak nasıl bi mantıktır?

Nasıl bir mantık mı ? Süper kupada 0 Şlde chedjou ek performansıyla zar zor kendi evinde 1 puan + ligde galibiyet almana rağmen müthiş kötü oyun.Başkan çıkıp 4.yıldızı istiyorum diyosa 4.yıldızı hak edicek oyun oynucak hedefimiz 4.yıldızsa bu oyunla olmaz geç olmadan gönderilmeli yok ben 4.yıldız önemli değil iyi kötü bitireyim diyosa buyrun oynatsın takımı
  • Bır tarafım elestır dıyor dıger tarafım dur daha 3. Hafta dıyor.

Ama ruh sorunu var arkadas ruh!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    Bursaspor, Eskişehir ve son olarak Balıkesir'e karşı hiçbir şey üretmedi takım. Süper Kupa maçında yokları oynadı, ŞL'de elin bebelerine madara oldular.
    Oldu, biraz daha bekleyelim de hepten takımın anasını bellesinler.
  • Fatih Terim ve Lucesku dışında bu takımı kimse şampiyon yapamaz ...
  • Pandevi ben mi aldirdim da oynatmiyorsun? Bruma neden çıkar? Olcan Nerede? Kurtarıcı nisandan beri resmi maça çıkmamış Emre Çolak mi?

• Maçtan önce ağrı kesici ilacı aldım annem başın mı ağrıyor dedi yok Galatasaray maçı var lazım olabilir dedim kıs kıs gülüyor şimdi. Neyse soğuk suyumu almaya gidiyorum.
  • Aysal in takimi

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.