arkadaşlar içinizde hala stable sentry görevini nasıl yapıldığını anlamayan arkadaşlarımız var onlar için son bi kes detaylı bi şekilde ben anlatıyorum.şimdi ilk önce 10 ten stable sentry keseceksiniz yerleri GOLDEN PLAİN yazan yerin ortasında
daha sonra yukarıda koyduğum resimde 15 yazan NPC ye gideceksiniz HOLY WATER görevini alacaksınız daha sonra 11 yazan NPC ye konuşmaya gideceksiniz görev bitti diye yazı çıkçak sonra tekrar 11 numaralı NPC den HOLY WATER 2 görevini alacaksınız 11 lvl lik ayı kesip 30 tane görev itemi düşüreceksiniz bittikten sonra 11 NPC ye bırakıp sana 10 holy water verecek onları skill kutularna koyacaksınız sonra tekrara steble sentry lerin olduğu alana gidip o bölgede olan evin arkasında durarak onları basacaksınız stable filths onların içinden çıkacak collent işlemi tamamlancak sonra görevi bırkcaksınınz umarım yardımcı olmuşumdur iyi oyunlar 3 tane ev var o bölgede hangi ev olduğunu bilmiyorum ama siz 3 ünüde deneyin muhakak birinde basacaktır aama evin arkasında durmanız şart NOT: resim alıntıdır. ne olur nolmaz belirteyim dedim