Şimdi Ara

Stada Sokulmayan Şeyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
70.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Roohans

Rakip takıma atmak için çeşitli ebatlardaki taşları montumun kapşonunda saklıcam.
    Bozuk paraları çekirdek içinde saklamayı düşünüyorum.

Oha süper fikir. Bu konu bitmesin bakalım başka neler çıkacak.

• Hüzünlerinizi sokamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

istediğin herşeyi stada sokabilirsin sakladığı yere bağlı olarak

• Çakmak varsa ayakkabına sok ben öyle girmiştim bide hatıra olarak biletin kalmasını istiyorsan yırtan adama hatıra olarak saklayacağım de çok yırtmıyor.Ha bide su şişesini sokarsan içerdeki polisler bitirmeni veya dökmeni istiyor.
  • Şemsiye - kesinlikle sokamazsın
    Bozuk para - Cüzdan, ayakkabı içinde rahat sokuluyor.
    Su - Kapağını alıp sokuyorlar içeri. Stada girmeden önce ekstra bir kapak bulup onu biyerine sıkıştır. Girişte aldıkları kapak yerine o kapağı kullan.
    Cep Telefonu, Foto Mak. - Sorun yok sokabilirsin.
    Bayrak - Sopasını alırlar geriye bayrak kalır o yüzden tavsiye etmem.
  • yanlız çakmağın ayakkabı içinde patlama ihtimali var o yzden ayağının üstüne koy bi kere arkadaşın başına gelmişti
  • Arkadaşlar maça gittim, güzeldi ama eski açık müthiş bağırdı, ben yeni açıktadım bir dahakine eski açığa gidecem. Bu arada arkadaşım sigara içmemesine rağmen çakmak getirmiş, stad dışında polis farketmedi, bileti kestikten sonra stad içindeki 2. aramada çakmağı kaptırdı
  • Adam üstümü ararken bu ne dedi elledi montu çakmak abi dedim iyi gir dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Adam üstümü ararken bu ne dedi elledi montu çakmak abi dedim iyi gir dedi

Ben ne zaman yakalatsam alıyorlar çakmağı iyi birisi denk gelmedi ki hiç bu güne kadar artık kibrit kullanıyorum

Önceleri ayakkabıya sokuyordum şimdi uğraşmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa

quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Adam üstümü ararken bu ne dedi elledi montu çakmak abi dedim iyi gir dedi

Ben ne zaman yakalatsam alıyorlar çakmağı iyi birisi denk gelmedi ki hiç bu güne kadar artık kibrit kullanıyorum

Önceleri ayakkabıya sokuyordum şimdi uğraşmıyorum

Maça ilk kez girdiğim için bilmiyordum aldıklarını ama ne bu dediğinde çakmak dedim iyi gir dedi içerde ateş isteyenler kibrit yerine çakmak verince şaşırmıştı zaten

• Arkadaş stada zippo soktu dün polise gösterdi zippo var dedi aldı polis cüzdanından babasının kartını çıkardı (babası Hüseyin Çapkın'ın yardımcısı polis) tamam geç dedi verdi zippo'yu
  • cakmagı eldıvenıne sok sorun olmaz borazandada laf edıyolar abı calcam deyınce ızın verıyolar:D
  • lcd televizyon
    kamyonet
    ekmek kızartma makinası
    uydu anteni
    çatal
    perde
    kriko
    jant kapağı
    çöp poşeti

falan sokamazsın.
  • bjk maçında meşale sokmak istiyorum fakat mesela girişte anladılar diyelim.stada almama gibi bir durumları varmı ta ankaradan geliyoruz bi sıkıntı çıkmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayko3000

quote:

Orijinalden alıntı: Petibör

Çakmak,bozuk para(cüzdanın içine koyarsan problem çıkmaz),meşale,şemsiye(tavsiyem yağmurluk alman) gibi şeyleri stada almıyorlar.

Çok sağolun bilgi verdiğiniz için. Cep telefonu da sorun çıkarmaz umarım.

Cüzdanın içinde de olsa,anlarlarsa çıkarttırıyorlar.Ardakaş Kızılay'a zorunlu bağış yapmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendizG7

bjk maçında meşale sokmak istiyorum fakat mesela girişte anladılar diyelim.stada almama gibi bir durumları varmı ta ankaradan geliyoruz bi sıkıntı çıkmasın.

almazlar birde seni karakola götürürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Çakmak varsa ayakkabına sok ben öyle girmiştim bide hatıra olarak biletin kalmasını istiyorsan yırtan adama hatıra olarak saklayacağım de çok yırtmıyor.Ha bide su şişesini sokarsan içerdeki polisler bitirmeni veya dökmeni istiyor.

Su şişesinin kapağını açtırıyorlar sadece. Açıp girebiliyorsun.

Bozuk paraları affetmiyorlar , alıyorlar. Cüzdanda olursa almıyorlar. Kimse uğraşmaz cüzdanı açmaya. Cebinde bulundurma bozuk parayı.

Dün akşam yine 2 çakmağımı yalan ettiler. 2 çakmak gitti. Çakmak almıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

bjk maçında meşale sokmak istiyorum fakat mesela girişte anladılar diyelim.stada almama gibi bir durumları varmı ta ankaradan geliyoruz bi sıkıntı çıkmasın.

Stada sokan tanıdık vasıtasıyla mı sokuyor yani?
  • quote:

quote:

ozaman artık şamp. olursak dışarda yakacaz napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doruk..

quote:

quote:

Stada sokan tanıdık vasıtasıyla mı sokuyor yani?

onlar iyi saklıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.