Rakip takıma atmak için çeşitli ebatlardaki taşları montumun kapşonunda saklıcam. Bozuk paraları çekirdek içinde saklamayı düşünüyorum.
Oha süper fikir. Bu konu bitmesin bakalım başka neler çıkacak.
Hüzünlerinizi sokamazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
istediğin herşeyi stada sokabilirsin sakladığı yere bağlı olarak
Çakmak varsa ayakkabına sok ben öyle girmiştim bide hatıra olarak biletin kalmasını istiyorsan yırtan adama hatıra olarak saklayacağım de çok yırtmıyor.Ha bide su şişesini sokarsan içerdeki polisler bitirmeni veya dökmeni istiyor.
Şemsiye - kesinlikle sokamazsın Bozuk para - Cüzdan, ayakkabı içinde rahat sokuluyor. Su - Kapağını alıp sokuyorlar içeri. Stada girmeden önce ekstra bir kapak bulup onu biyerine sıkıştır. Girişte aldıkları kapak yerine o kapağı kullan. Cep Telefonu, Foto Mak. - Sorun yok sokabilirsin. Bayrak - Sopasını alırlar geriye bayrak kalır o yüzden tavsiye etmem.
yanlız çakmağın ayakkabı içinde patlama ihtimali var o yzden ayağının üstüne koy bi kere arkadaşın başına gelmişti
Arkadaşlar maça gittim, güzeldi ama eski açık müthiş bağırdı, ben yeni açıktadım bir dahakine eski açığa gidecem. Bu arada arkadaşım sigara içmemesine rağmen çakmak getirmiş, stad dışında polis farketmedi, bileti kestikten sonra stad içindeki 2. aramada çakmağı kaptırdı
Adam üstümü ararken bu ne dedi elledi montu çakmak abi dedim iyi gir dedi
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
Ben ne zaman yakalatsam alıyorlar çakmağı iyi birisi denk gelmedi ki hiç bu güne kadar artık kibrit kullanıyorum
Önceleri ayakkabıya sokuyordum şimdi uğraşmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
Ben ne zaman yakalatsam alıyorlar çakmağı iyi birisi denk gelmedi ki hiç bu güne kadar artık kibrit kullanıyorum
Önceleri ayakkabıya sokuyordum şimdi uğraşmıyorum
Maça ilk kez girdiğim için bilmiyordum aldıklarını ama ne bu dediğinde çakmak dedim iyi gir dedi içerde ateş isteyenler kibrit yerine çakmak verince şaşırmıştı zaten
Arkadaş stada zippo soktu dün polise gösterdi zippo var dedi aldı polis cüzdanından babasının kartını çıkardı (babası Hüseyin Çapkın'ın yardımcısı polis) tamam geç dedi verdi zippo'yu
cakmagı eldıvenıne sok sorun olmaz borazandada laf edıyolar abı calcam deyınce ızın verıyolar:D
lcd televizyon kamyonet ekmek kızartma makinası uydu anteni çatal perde kriko jant kapağı çöp poşeti
falan sokamazsın.
bjk maçında meşale sokmak istiyorum fakat mesela girişte anladılar diyelim.stada almama gibi bir durumları varmı ta ankaradan geliyoruz bi sıkıntı çıkmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: hayko3000
quote:
Orijinalden alıntı: Petibör
Çakmak,bozuk para(cüzdanın içine koyarsan problem çıkmaz),meşale,şemsiye(tavsiyem yağmurluk alman) gibi şeyleri stada almıyorlar.
Çok sağolun bilgi verdiğiniz için. Cep telefonu da sorun çıkarmaz umarım.
Cüzdanın içinde de olsa,anlarlarsa çıkarttırıyorlar.Ardakaş Kızılay'a zorunlu bağış yapmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: muhendizG7
bjk maçında meşale sokmak istiyorum fakat mesela girişte anladılar diyelim.stada almama gibi bir durumları varmı ta ankaradan geliyoruz bi sıkıntı çıkmasın.
almazlar birde seni karakola götürürler
quote:
Orijinalden alıntı: FrozenFist
Çakmak varsa ayakkabına sok ben öyle girmiştim bide hatıra olarak biletin kalmasını istiyorsan yırtan adama hatıra olarak saklayacağım de çok yırtmıyor.Ha bide su şişesini sokarsan içerdeki polisler bitirmeni veya dökmeni istiyor.
Su şişesinin kapağını açtırıyorlar sadece. Açıp girebiliyorsun.
Bozuk paraları affetmiyorlar , alıyorlar. Cüzdanda olursa almıyorlar. Kimse uğraşmaz cüzdanı açmaya. Cebinde bulundurma bozuk parayı.
Dün akşam yine 2 çakmağımı yalan ettiler. 2 çakmak gitti. Çakmak almıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
quote:
Stada sokan tanıdık vasıtasıyla mı sokuyor yani?
quote:
quote:
ozaman artık şamp. olursak dışarda yakacaz napalım
quote:
Orijinalden alıntı: Doruk..
quote:
quote: