Şimdi Ara

Stada Sokulmayan Şeyler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
70.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu herşeyi geçtim çekirdek de almıyorlar. erken gidiyoruz stada sıkıntıdan ölelim mi? çekirdek yahu çekirdek. bi yerimede saklayamam paket ses çıkarır bariz. nasıl olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: Doruk..

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: muhendizG7

bjk maçında meşale sokmak istiyorum fakat mesela girişte anladılar diyelim.stada almama gibi bir durumları varmı ta ankaradan geliyoruz bi sıkıntı çıkmasın.

almazlar birde seni karakola götürürler

Stada sokan tanıdık vasıtasıyla mı sokuyor yani?

onlar iyi saklıyor

Önceden stad düzenlemesinde sokarlardı ama şimdi sokuluyor mu bilmiyorum.

• Küçük boyutta bi şemsiyeyi montun içine beline koyarak çok rahat bi şekilde sokabilirsin.
  • Şemsiyeyi sokman çok çok zor. Çıkışta 5 liralık şemsiyelerden alırsın sokak satıcılarından. Çakmağı sigara paketinin içine, bozuk paralarıda cüzdana sokarsan sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahqra

Arkadaş stada zippo soktu dün polise gösterdi zippo var dedi aldı polis cüzdanından babasının kartını çıkardı (babası Hüseyin Çapkın'ın yardımcısı polis) tamam geç dedi verdi zippo'yu

Polis oğlu olduğu için kıyak geçmiştir Yoksa ne o memur Hüseyin Çapkın'ın yardımcısını tanıyordur nede o arkadaşının babası Hüseyin Çapkın'ın umrundadır

• bozuk parayı stada sokmanın en kolay yolu elinizde tutmakhayatım boyunca çok defa maça gitmişimdir bu şekilde hiç kaptırmadım
  • Meşale sokmayın sakın. Maçlardan men cezası alırsınız. Bozuk paraları da ayakkabıya atın.
  • yahu çekirdek sokamadım ben ya çekirdek
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

yahu çekirdek sokamadım ben ya çekirdek

Antalya maçında biz de bozuk paralar gitmesin diye çekirdek aldık onu da aldılar arkadaş. en iyisi yutacan bozuklukları maçtan önce içeri gidince de tuvalete girip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyberwaste

Meşale nasıl sokuyolar stada bilen var mı? Pankartı bele bağlayarak sokan görmüştüm ama meşale nasıl sokulur bilmiyorum

Köfte ekmeğin arasında sokuyorlar.

İçerideki büfeciyi maç günü öncesinden ayarlayıp onunla koli ile sokuyorlar. (Toplu meşale gösterileri)

Alçak duvarlı statlarda dışarıdan, tribündeki arkadaşlarına atıyorlar. İnönü'de olur bunlar.

Maçtan bir gün önce pankart asmak için stada girerken koltuklara saklıyorlar veya tuvaletlere.

Aniden aradan sıvışarak sokabiliyorlarsa sokuyorlar kontrol sırasında.

büyük bayrak direklerinin arasında sokuyorlar.

Yeter ki sokmak istesinler

• çekirdek
  • Hepinizden çok ben şaşırmış ve kızmışımdır sanırım çekirdek olayına, kardeşim söylemişti bana da.

Ama bir açıklaması var, kanalları, giderleri tıkadığı için almıyorlarmış içeriye çekirdek.

İçeride satıyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayko3000

quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

istediğin herşeyi stada sokabilirsin sakladığı yere bağlı olarak

yeni açık üstten aldım bileti sanırım hava yağmurlu olacak şemsiye filan götürcem almazlarsa kavga çıkartacam

Dostum tribünlere yağmur gelmiyor merak etme.
    dışarısı içinde yanına yağmurluk al yeterli. ( içeriye şemsiye almıyorlar )

• Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama ufak tefek şeyleri elinize almak çözüm olabiliyor.
    En son Olympiacos maçında Abdi İpekçi'ye girerken bozuk paraları avucuma koymuştum.
    Elleri yana açıp üstünüzü aradıklarından sıkıntı olmuyor, tabi elinizi kabak gibi sıkmamak şartıyla.
  • Arkadaslar bende bugun inonu de braga macina gidicem .bende de profesyonel slr foto makinesi var . Yanima alayim mi almayayim mi bilemedim. Kapida iceri sokmada sorun yasar miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onizukal

Arkadaslar bende bugun inonu de braga macina gidicem .bende de profesyonel slr foto makinesi var . Yanima alayim mi almayayim mi bilemedim. Kapida iceri sokmada sorun yasar miyim ?

zannetmiyorum çünkü normal foto makinasını sokuyorlar onlar için ayrı bi yasak yok biliyorum ama belkide sadece basına serbest diye almayadabilirler
  • Biz Tromso macinda samiyene "muz" sokmustuk yani dusununce etkili bir silah aslinda ama stresten yemistik hepsini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

Biz Tromso macinda samiyene "muz" sokmustuk yani dusununce etkili bir silah aslinda ama stresten yemistik hepsini

nasıl etkili bir silah oluyor muz 30-40 metreden atsan adamın neresine gelecek mesala ki tehlikeli olacak...

• quote:

quote:

Biz Tromso macinda samiyene "muz" sokmustuk yani dusununce etkili bir silah aslinda ama stresten yemistik hepsini

nasıl etkili bir silah oluyor muz 30-40 metreden atsan adamın neresine gelecek mesala ki tehlikeli olacak...

beton etkisi yapar hocam 40 metreden kafasını tutturabilirsen

• quote:

quote:

quote:

beton etkisi yapar hocam 40 metreden kafasını tutturabilirsen

Örnek veriyorum sen o muzu atmaya kalksaydın atarken görüntülenseydin ırkçı mı olacaktın ? Sadece merak ediyorum ve yorumlarınızı bekliyorum hadi seni ırkçı yaptılar amacın ırkçılık yapmak olmasa bile bir de kulübün ırkçı damgası yer miydi sence ? Veya yese nasıl olurdu hoş olmazdı bence

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.