Şimdi Ara

staj defteri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yazılım stajı ile ilgili staj defteri gerekiyor yardımcı olur musunuz lütfen acil. Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurlu_57

Arkadaşlar Yazılım stajı ile ilgili staj defteri gerekiyor yardımcı olur musunuz lütfen acil. Şimdiden teşekkür ederim.

Millet staj defterini mi buraya koysun ne yapsın. İlk haftayı tanışma, departmanları gezme, ne iş yaptıklarını öğrenme, kullanılan sistemler hakkında bilgi vs. gibi bilgilerle doldur. Kalan haftaları da örnek bi proje bul. Parça parça bugun bunu yaptık,şu kısmını yaptık gibi her gün anlat gitsin. Madem fake bi defter vermeyi amaçlıyorsun.
  • Bilgi İşlem defteri yollayabilirim 5 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş herkes senin gibi profesyonel değil kusura bakma ilk defa staj yaptığım için örnek olabilecek bir defter istedim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurlu_57

Kardeş herkes senin gibi profesyonel değil kusura bakma ilk defa staj yaptığım için örnek olabilecek bir defter istedim sadece

Profesyonel olmana gerek yok. Adı üstünde staj zaten. Öğrencilerin iş hayatına atılmadan birşeyler görmesi/farkına varması için yapılan aktivite. Kimse senden bugün x projesini yaptım, şunu yaptım gibi bi defter/yazılım beklemiyor.

Yapman gereken şeyi söyledim. Hikayeden staj defteri dolduranların yaptığı şey bu. Zaten gerçekten çalışıp birşeyler yapan her gün için yazacak birşey buluyor. 'Bugün stok ekleyip silen bi program yazdım şunu kullandım vs' diye kodlarıda ekleyince zaten defter ister istemez ortaya çıkıyor.

Ama balondan staj yapanlar ( seni yadırgamıyorum. Bende 30 gün hiç birşey yapmayarak bitirmiştim.) defteri doldurmak için yukarıda dediğim taktiği uyguluyorlar.

1 hafta tanışma, ekiplerin tanıtılması, şirkette kullanılan programlama dilleri vs. Bunlarla zaten 1 haftayı doldurabilirsin.

İlk çalıştığım şirkette gelen stajyerlere ufak ufak ödevler verip yapmasını bekliyorduk. Db'den data çekme, update etme, login sayfası tasarlama vs. gibi. İnternetten bakıp bakıp yapıyorlardı, takıldıkları yerde yardımcı oluyorduk. Onlarda deftere bunları yazıyorlardı. Bu tarz örnekler internette yüzlerce var. Böyle böyle kodlar yazarak da defteri doldurabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADALET STAJ DEFTERİ
    2 yıl önce açıldı
    Muhasebe Staj
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.