|
Staj seferberliği programı
-
-
Referansın varsa tabi ki yapabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu konu hakkında gerçekten bilgisi olan var mı? Teklif alan biri ya da.
-
Bana hiç bir şey gelmedi daha.
Boş form göndersem beni beğenmediler derdim de elektrik elektronikteyim projelerimi falan yazdım ortalamam da fena değil en azından burger kingden falan bi teklif beklerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başvuru yaptık ses seda yok. Arkadaşlardan da hiç teklif alan yok. Bölüm Bilgisayar Mühendisliği.
2 yerden teklif aldim ama biri kotuydu, biri de uzun donem stajyer ariyormus.
Bende de ortalama falan iyi olmasına rağmen teklif veren olmadı. Bir tarafım ikinci sınıf olmama bağladı, diğer tarafımda pandemiden dolayı diyor. Muhtemelen ikisi de.
Araya çok fazla kapanma tatil v.b girdi, bayramdan sonraki 1.5 haftada da bir şey olmazsa bu seneden umudum kalmayacak sanırım.
-
Arkadaşlar teklif gelen oldu mu?quote:
Orijinalden alıntı: CobblerBende de ortalama falan iyi olmasına rağmen teklif veren olmadı. Bir tarafım ikinci sınıf olmama bağladı, diğer tarafımda pandemiden dolayı diyor. Muhtemelen ikisi de.
Araya çok fazla kapanma tatil v.b girdi, bayramdan sonraki 1.5 haftada da bir şey olmazsa bu seneden umudum kalmayacak sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayram bitsin önce hocam cevap gelmez bu soruya
-
habire tc dijital dönüşüm ofisinden teklif geliyor
edit: tc tarım ve orman bakanlığından teklif
özel firmalar burayı sallamıyor heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-095F8F45F -- 21 Mayıs 2021; 18:28:6 >
Hukuk bölümünden olupta teklif alan var mı?
Hukukla alakalı tüm kamu kurumlarını seçtim fakat hiç teklif gelmedi
-
-
yukarda yazdıklarımla aynı hala, özel firmalar buraya bakmıyo bence
Staj=işi öğretiyoruz ayağına 5 kuruş vermeden çalıştırma
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Staj=işi öğretiyoruz ayağına 5 kuruş vermeden çalıştırmaZorunlu olmasa o kadar peşinden koşmayız da el mecbur
Yine boş sayfayı açtırdınız bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 28 Mayıs 2021; 18:26:8 > -
Geçen sene mayısta o yaz staj yapmak için başvurmuştum, bu sene şubatta staj teklifi geldi :d
Yazın biryer bulup yaptığım için reddetmiştim. Pek bel bağlamamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 28 Mayıs 2021; 18:32:23 >
Hiçbir şey gelmedi hocam saldım zaten, buradan geleceği yok. Kendi çabalarımla bir yer ayarladım o da olmasa boşta kalmıştım.
Staj seferberliğine fazla bel bağlamamak lazımmış gerçekten. Bir arkadaşım derdi inanmazdım. Bölüm ortalamasının üstünde de olduğumdan illa birisi almak ister diyordum kimse bakmadı.
Benzer içerikler
- engelli raporu itiraz yorumlari
- anksiyete bozukluğu askerlik muaf
- sevişmek istiyorum
- maybach nasıl okunur
- yumurta dışarıda bozulur mu
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X