Şimdi Ara

İşkur İşbaşı eğitim programı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,bir konuda bilgi almak istiyordum.Yaklaşık 2 ay once bir isyerine basvurup ise basladim,isyeri beni iskura goturup isbasi egitim programi altından ise giris islemlerini yapti,neyse ise başladık baslamasına haftalik calisma suresi 45 saat olmasına rağmen minimum 60 saat çalışıyorum ve tek bir kurus mesai ucreti almıyorum,merak ettigim sey ben bu isten ayrılırsam herhangi bir ceza ile karşılasirmiyim yoksa fazla mesai ayrılmak icin hakl bir sebepmidir.iskura gidip soramıyorum 6 gün isteyim cunku,umarım dogru yere actım konuyu,bilenler yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ilk 18 gunde isteginle ayrilabilirsin sebep gostermeksizin ve bu olanlari iskura anlat zaten ayrilmak icin yeterince hakli sir sebep bazi seref yoksunu isverenler bunu firsata cevirip aldigi elemanlari bu sekilde kulaniyorlar.musluman ulkesiyiz allahtan yoksa irzimiza bile gececekler.

• Son durum nedir hocam ?

Aylık net ne kadar veriyordu işkur?

• Maalesef hala ayni yerde devam ediyroum,iskur calistigin gun ve saate gore ucret oduyor,isyeri haftada 5 gun calisiyor gosterdigi icin beni(aylık iskur imzaladigim evraklarda 5 gün gosteriyorlar) o yuzden genelde 800-900 arasi veriyor iskur,kalan ucreti isyerinden aliyordum,maalesef issizlik hat safhada bugun başka bir is bulmus olsam burda bir dakika durmazdım,ancak su anda burada calismaya mecburum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

Maalesef hala ayni yerde devam ediyroum,iskur calistigin gun ve saate gore ucret oduyor,isyeri haftada 5 gun calisiyor gosterdigi icin beni(aylık iskur imzaladigim evraklarda 5 gün gosteriyorlar) o yuzden genelde 800-900 arasi veriyor iskur,kalan ucreti isyerinden aliyordum,maalesef issizlik hat safhada bugun başka bir is bulmus olsam burda bir dakika durmazdım,ancak su anda burada calismaya mecburum.

Hocam internette 1500 lira felan yazıyor ama tam olarak işyerinden aldığınızla toplam ne kadar ayıptır sorması?

1500 olayı aldatmaca olabilir o zaman.

• 1500 lira zaten alamazsin asgari ucret en fazla,iskur gunluk 54tlmi ne veriyor,orda. hesapla iste,iskur bugune kadar 900 rl yatirdu en fazla,asgari ucretle arasindaki farkida is yerinden aldim,gireceginiz yeri biraz arastirin sonra. Benim gibi 45 saat yerine tek kurus mesaisiz 60 saattwen fazla calistirilmayın,kisacasi 900t tl iskurdan aldim kalan farki is yeri veriyor aylik maas asgari ucret neyae onu aliyorum yani,hatta il 3 ay iskur girislilere agi(asgeri gecim indirimide) odemiyor toplam maasini ilk 3 ay 1270tl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCKLeSS17 -- 4 Temmuz 2017; 11:51:50 >
  • quote:

1500 lira zaten alamazsin asgari ucret en fazla,iskur gunluk 54tlmi ne veriyor,orda. hesapla iste,iskur bugune kadar 900 rl yatirdu en fazla,asgari ucretle arasindaki farkida is yerinden aldim,gireceginiz yeri biraz arastirin sonra. Benim gibi 45 saat yerine tek kurus mesaisiz 60 saattwen fazla calistirilmayın,kisacasi 900t tl iskurdan aldim kalan farki is yeri veriyor aylik maas asgari ucret neyae onu aliyorum yani,hatta il 3 ay iskur girislilere agi(asgeri gecim indirimide) odemiyor toplam maasini ilk 3 ay 1270tl olacak

Son dediğinizi anlayamadım hocam işe başlarsam üç ay boyunca toplam 1270 lira mı alacağım. Aylık 1270 mi yoksa?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Staj seferberliği programı
    4 yıl önce açıldı
    KPSS DERS ÇALIŞMA PROGRAMI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ilk 3 ay boyunca her ay 1270 tl maas alcaksin maasin aylik 1270tl iste

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

Ceza yersin diye biliyorum.

Isverenlerin :) devamini biliyorsunuz. Banada yaptilar.

Son 1 hafta aklim basima geldi birdahami? Sıkıyorsa..

Nasıl yani hocam bir girdim mi çıkamıyor muyuz?

18 gün içinde çıkılabilir diye okusum ben.

• ben iskura sordugumda il 3ay icinde cikis yapilirsa cikis yapulana kadar odennen tum ucretler kisiden geri isteniyor demisti,benim 3 ay gecti hala dayanmaya calisitorum ancak isten hic.memnun degilim.yakin bir zamamda istifayi basicam gibi gozukuyor,ancak genedw bir iskura sorup keain bilgi almam gerekiyor ceza vb olacakmi diye,gerci sagolsunlar ne denetlemeye geliyorlar ne birsey,haftada 15 saat mesai yapiyorum tek bir kurus odemiyor tabi isveren

• quote:

ben iskura sordugumda il 3ay icinde cikis yapilirsa cikis yapulana kadar odennen tum ucretler kisiden geri isteniyor demisti,benim 3 ay gecti hala dayanmaya calisitorum ancak isten hic.memnun degilim.yakin bir zamamda istifayi basicam gibi gozukuyor,ancak genedw bir iskura sorup keain bilgi almam gerekiyor ceza vb olacakmi diye,gerci sagolsunlar ne denetlemeye geliyorlar ne birsey,haftada 15 saat mesai yapiyorum tek bir kurus odemiyor tabi isveren

Tatil zamanında iş ara kardeş,hamallığın alemi yok.Ha yine asgari ücret olsun,ama mesai ücreti alabileceğin bir iş bak bari.Hayatta en kötü şeylerden birisi her sabah istemeye istemeye gidilen bir işyeridir.
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    evet farklı bir iş bakmaya başladım,gerçekten öyle en kötü şey her sabah istemeden işe gitmek oluyor,değil saatler dakikalar bile geçmek bilmiyor iş yerinde.Birde her sabah yapılan toplantılarda patron haktan hukuktan bahsediyor o konuşmalar insanı hepten çileden çıkartıyor madem hak hukuk biliyorsun,çalışanlarının haklarını ver tamam maaş gene asgari ücret ver ama insanları 10-15 saat fazla çalıştırıp mesailerini ödememezlik yapma.Elbet çıkar karşımıza başka bir iş kapısı diye umut ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.