Şimdi Ara

STAJ DOSYAMA YARDIM EDERMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİNDE LİSE SON SINIF STAJ DOSYASI OLAN VARSA LÜTFEN BANA YARDIM EDİN
    RESİMLİ OLURSA SEVİNİRİM
    NOLUR SINIFTA KALCAM YAAAAA

• bölümün ne??
  • ben bu tür yardımlar yapmam o okulu okuyup bişi alamadıysan daha ne mezun oluyosun anlamadın bi işi nasıl yapmayı düşünüosun diplomamı çalışcak senin yerine
  • Edemezmişiz

Yav uğraş yaparsın, ne bulursan yaz, hatta araya küfür bile sıkıştır nasıl olsa kimse okumayacak Şaka yaptım aman ha sorumlukluk kabul etmem
  • bu tür istekler gerçekten çok itici oluyor yaw. neden insanlar kendileri yapmayı denemiyor. hepimiz zamanında uğraşıp yaptık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttt335 -- 10 Ocak 2007; 23:07:48 >
  • eğer sınıfta kalma durumun olmasaydı yardımı dusunmuycektım ama zor durumdasın elımde dıjıtal uydu fabrıkasında yapılmıs staj dosyaysı vardı işine yararsa yollarım.sana uygunmu??
  • üzgğnüm pc de yüklü sanıoyordum şimdi baktım bulamadım ama bulursam yollarım...
  • dosyayı buldum mail adresini verirsen postalarım..
  • arkadaslar zaten yardım isteyen ortada yok, yani sorun da yok
  • adam yardım istemio direk armut piş azıma düş kalırsın sınıfta tabi şu konuyu arkadaşlar staj defteri yazıcam ne tür şeyler yazılırı nasıl yazmam gerek nasıl hazırlicam gibi söylese anlicam elimde iki tane full dolu defter war ama wermem :D buna yardım denmez çünkü çokda zor bişi deil staj defteri doldurmak bizde canımızı çok sıkmıştık ama okadar can sıkılıcak bişi deil internetten bul bi kaç devre bunları çiz çalışma prensibi çalışmasını anlat devredeki elemanlar ne görev yapıo bunları söyle işte bu kadar basit
  • ne ödevi aldın anlatta yardımcı olalaım (hangi okulka gidiyon söylesene)
  • en iyisi boş verin..yardım isteyen boş mesaj atmış belliki!!

• yaw boş ver zaten okuyan yok ki bunları kim zaman kaybederki...
  • adam açtığı konuya bile bakmaya üşenio bırakın kalsın sınıfta ben olsam her dersten bırakırım seni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.