Şimdi Ara

Staj ihtiyacı olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'da Bilgisayar/Yazılım/Bilişim gibi 4 yıllık bölümlerde okuyan ve uzun süreli staj yapabilecek olan varsa iletişime geçsin lütfen. PHP / C# ve database ile ilgili şeyler öğrenebilir.

NOT: FOTOKOPİ ÇEKTİRİLMEYECEKTİR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven1127 -- 15 Eylül 2014; 10:17:53 >

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    hocam benım okul biteli çok olduda size birşey sorabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

hocam benım okul biteli çok olduda size birşey sorabilirmiyim

Tabiki
    hocam unide bilgisyar prog. okudum uludağ üniversitesinde şimdi knedi işimi yapıyorum

bu aralar php js css ajax ... bu alanlarda kendımı geliştirmke için basladım kendı işim yok yugun ve zahmetli özel sektorde çalışma istiyorum

acaba ileride bu alanlarda kendımı geliştirsem tabi bir uzman kadar olmasamda firmalar "yetiştirmek üzere " eleman vazsfında alıp kucuk paralrda olsa calıstır mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

hocam unide bilgisyar prog. okudum uludağ üniversitesinde şimdi knedi işimi yapıyorum

bu aralar php js css ajax ... bu alanlarda kendımı geliştirmke için basladım kendı işim yok yugun ve zahmetli özel sektorde çalışma istiyorum

acaba ileride bu alanlarda kendımı geliştirsem tabi bir uzman kadar olmasamda firmalar "yetiştirmek üzere " eleman vazsfında alıp kucuk paralrda olsa calıstır mı hocam

Çalıştırır neden çalıştırmasın. PHP C# JAVA dillerinden ikisini iyi bir şekilde öğrenirsen rahat bir şekilde iş bulabilirsin.
    hocam suan web programlama duşunuyorum ama php ve java da bir benzerlik var bunuda kullana bilirim ileride
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.