Şimdi Ara

Staj raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Transformatör üzerine staj raporu arıyorum.nette aradım ancak bişe bulamadım.

• arkadaşım google a transformatör yazmasını bende biliyorum. bana kapsamlı not lazım. neti didik ettik ama bişe bulamadık. o yüzden elinde döküman olan buraya ekleyebilrise sevinirm
  • sen yenisin galiba:)
  • melih arkadşımız ne güzel link vermiş işte gayette kapsamlı bunu beğenmiyosan trafolardan hiç anlamıyosun demektir...
  • doğru lütfen sana yardım edenlere kaba davranma.

elektroteknoda trafo fabrikasında yapılmış bir stajın raporu vardı. bi orayı didikle.
  • Arkadaş sorusu karşısında neden bu kadar tepki aldığını anlamamış olabilir.Açıklayayım:
    Burası genelde soru cevap şeklinde,insanların birşeyler öğrenmeye çalıştığı,bilgi paylaştığı bir forum.Eğer hazır birşeyler arıyorsan,ödev ve dosya deposu haline gelmiş sitelere bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunnn -- 4 Ekim 2006; 22:23:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Sağlık Raporu
    geçen yıl önce açıldı
    Devlet Hastanesinden Heyet Raporu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mjlo direk olarak hazırlop staj raporu arıyorsun herhalde... Demek stajını Transformatörler üzerine yaptın ve hehalde de "Yanılmışta olabilirim" naylon staj yaptın...
    Burada al sana hazır staj raporu diye veren olmaz sanırım... Mesleki açıdan da -kendi açından-iyi olmaz..
  • Adam hem kel hem fodul .trafolar hakkında staj raporu hazırlayacak bilgi istiyor yardım için link veren arkadaşa da tepki veriyor.Bu nasıl yardım alma anlayışı.Sen istersen adresini ver biz sana hazır staj dosyası gönderelim kargo ücreti de bizden olmak kaydıyla.Nasıl bu hoşuna gider mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: mjlo

arkadaşım google a transformatör yazmasını bende biliyorum. bana kapsamlı not lazım. neti didik ettik ama bişe bulamadık. o yüzden elinde döküman olan buraya ekleyebilrise sevinirm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.