Şimdi Ara

Staj Yapılacak Yer Bulamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylardır birçok firmaya başvurmama rağmen hiçbir yerden sonuç alamadım. Daha önceden staj tecrübem, kendim geliştirdiğim proje vs. var ama staj yapacak yer bulamadım resmen. 20 günü staj yapmam gerekiyor. Bu yaz staj yapan arkadaşlar staj yaptığınız yerleri nasıl buldunuz?

• ben 2.sinifa gectim linkedin baglantilarimdan faydalanarak buldum. 4 ay oldu calisiyorum sen de linkedin cevrenden deneyebilirsin. yalniz staj sezonu bitmedi mi ben martta falan aramaya baslamistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA02D78F4

ben 2.sinifa gectim linkedin baglantilarimdan faydalanarak buldum. 4 ay oldu calisiyorum sen de linkedin cevrenden deneyebilirsin. yalniz staj sezonu bitmedi mi ben martta falan aramaya baslamistim.
    Konuyu cok dagıtmadan birşey sormak istiyorum. Stajı hangi alan üzerine yapıyorsunuz ve ücret veriliyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 ay önce forumdan bir arkadaş riot.im sohbetinde staj yeri torpil tanıdıkla bulunduğunu söylemişti. O sohbette şu 2 link var; bak:
    https://forum.donanimhaber.com/ulkede-muhendis-staj-bulamiyorum--138177922-3
    https://forum.donanimhaber.com/yazilim-staji-ve-kendimi-gelistirme-hakkinda--138302842
  • Şubat ayından beri hem Linkedin hem de firmaların iletişim kısmından başvuruyorum ve olumlu sonuç yok. Sanırım acilen torpil bulmam gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Konuyu cok dagıtmadan birşey sormak istiyorum. Stajı hangi alan üzerine yapıyorsunuz ve ücret veriliyormu

Alıntıları Göster
    web. bir is koluna özel servisleri var onun gelistirilmesi üzerine. maaşta alıyorum.

• Hakikaten çok saçma. Okuldan iki arkadaş Kariyer.Net üzerinden CV oluşturmuş ve hiçbir şeye başvurmamasına rağmen Finansbank arayıp stajyerlik teklif etmiş. Ben de onların torpille girdiğini sanıyordum ama muhabbet edince gerçeği öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex mahoneee

Şubat ayından beri hem Linkedin hem de firmaların iletişim kısmından başvuruyorum ve olumlu sonuç yok. Sanırım acilen torpil bulmam gerekli.
    hocam suan icin ise yarar mi bilmiyorum ama seneye icin belki yöneticiler (illa en ust mertebe olmasina gerek yok team lead falanda olabilir) ile linkedin uzerinden iletisime girip muhabbet kurabilirsiniz. yaptiginiz projeleri falan anlatin tavsiye isteyin sektor hakkinda arastirma yapiyorum falan deyin sonra staj ararken isinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA02D78F4 -- 19 Ağustos 2019; 18:19:1 >
  • hangi uni/bölüm?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEC8BB1EA

hangi uni/bölüm?
    sakarya universitesi bilgisayar mühendisliği

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.