|
Bildirim
|
sertifika önemli değil. 1 ocaktan sonra alırsan ehliyetini eline yeni tip ehliyet verecekler ve bu ehliyetlerin ceza puanı ilk 2 yıl 75 olacak sonraki yıllarda 100 olacak. kim bulduysa şu stajyer lafını onun ben ta.. milleti galeyana getirdiler geçen seneden beri herkes panik oldu akın etti kurslara hem devlet hem kurslar kasayı doldurdu paralarla. arkadaşlar panik yapmayın bir şey değişmeyecek. stajyer diye bir şey yok stajyer dedikleri şey ceza puanı muhabbeti sadece. normal ehliyetli olacaksın herkes gibi kullanacaksın arabanı bu kadar basit. neyin paniği bu böyle allah aşkına herkes kafayı yemiş.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 22 Aralık 2015; 17:41:11 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden yeni konu acmak yerine 5 yillik konuyu hortlatiyirsorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şunu da sormak istiyorum. Ben direksiyon sınavını geçtikten sonra geçici bir sertifika ile ehliyet alıncaya kadar kullanabileceğim söylendi. Fakat ben ehliyeti 4 ay sonra aldım. Bu durumda stajyerlik sürem seritfika tarihinden mi başlar yoksa ehliyet tarihinde mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben ehliyeti Ağustos 2019’da aldım. Edevlet webden ve uygulamadan baktığımda biri aday sürücü diğerinde hayır yazıyor:). Sanırım benim aday sürücülük 21 ağustos 2021’de biter. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |