EHLİYET SINAVINDA KAZA
-
-
adam dünyaya gelmeden ahireti yakmış.
-
Bütün etapları tamamladın mı? -
Daha parkura başlarken çıkışta çarptılar sınav başında
-
kursun usta öğreticisine neden sormadın ki?
-
Sordum onun da bir bilgisi yok ne meb hocaları ne de kurs hocaları hiçbirinin başına böyle bir şey gelmemiş
-
Kazadan sonra devam edip etapları bitirdiniz mi? Yoksa kazadan sonra sınavı sonlandırdılar mı?quote:
Orijinalden alıntı: Volkan_baspinarDaha parkura başlarken çıkışta çarptılar sınav başında
-
Sınav sonlandı bana çarpan kişi sürücü adayı değildi
-
Çarpan aracın nerden geldiğini söylememişsiniz ama muhtemelen yolu kontrol etmeden çıktınız ki size vurdular. Öyle olduysa direkt kalırsınız zaten. -
Kazadan sonra sınav sonlandığı için kaldığınızı söylemeye gerek duymamışlardır.
Kaza masrafı için ücret talep edecekler mi? -
Hata sizdeyse zaten kaldınız. Karşı taraf hatali ise, komisyon değerlendirir ve size bir hak daha verebilirler. -
Sınav sonlandıysa kaldınız maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: Volkan_baspinarSınav sonlandı bana çarpan kişi sürücü adayı değildi
Sınavı geçmeniz için zaten güzergahı ve parkları bitirmiş olmanız lazım.
Ekleme: Durumu netleştirmek için kursa sorun. Zaten ne yapılacığını söylerler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 28 Şubat 2021; 19:58:31 > -
Polyanna bile bu kadar iyimser değildi ya. :)
Hala geçme umudu var gibi bir başlık. Bu kadarı da iyi mi kötü mü bilemedim. :)
-
Kusur sizde ise kaldınız. Kusur sizde değilse sınav hakkınız korunur, tekrar sınava girersiniz ve ücret ödemezsiniz.(Komisyonlarda görev alıyorum. Bildiğim kadarıyla uygulama bu şekilde)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sürattrage -- 28 Şubat 2021; 21:16:53 > -
Sınav gerçekleşmediği için bir sonraki mtsk sınavında yeniden sınava gireceksiniz.
-
Hocam kaldınız dan ziyade suç sizde değilse zaten sınavınız tekrardan yapılır eğer suç sizde ise sürücü kursu masrafları size yıkmaya çalışır kaskoyu bozup fiyatı arttırmak için onlar zaten normal kasko parasının 2-3 katını ödüyorlar sizden almak isteyeceklerdir o konudaki haklarınızı araştırmanızı tavsiye ederim bwnim kursumdaki poloya yan kapıdan girip 2 kapıyı da kullanılmayacak hale getirmişlerdi karşı kursun hocası o sırada arabada değilmiş masrafı hocadan aldılar saçma bir sistem -
Sınavda suç kursiyerde bile olsa neden kursiyere yıkmaya çalışılacak?
Şayet kursiyer hatalı davranmışsa sınav esnasında ön tarafta oturan komisyon bostan korkuluğu değil ya, yerinde ve zamanında müdahale etmesi gerekirdi. Etmemişse öndeki komisyon üyesi kusurlu davranmıştır.
-
Evet durum dediğiniz gibi de olabilir o daha mantıklı çünkü araç kullanmayı öğrenmek için gelen adamda suç aramak saçma olur yetkili kişinin müdahale etmesi gerekir -
ehliyet sınavının parkuru normal akış olan trafikte mi oluyor.
-
Evt artık o şekilde
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
adam dünyaya gelmeden ahireti yakmış. |
Polyanna bile bu kadar iyimser değildi ya. :) Hala geçme umudu var gibi bir başlık. Bu kadarı da iyi mi kötü mü bilemedim. :) |
Benzer içerikler
- aynı ilde plaka değişikliği olur mu
- virajda frene basılır mı
- ankara kemer arası en iyi yol
- antalyaya giderken gezilecek yerler
- far filmi yasak mı
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- trafik cezası itiraz
- elektrikli paten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X