Şimdi Ara

stamina modu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

xperia z de stamina modu diye birşey vardı, çok sevdiğim bi olaydı. tuş kilidi telefonu 3310 gibi yapıyordu tuş kilidini açınca herşey tekrar çalışmaya başlıyordu.

lg g2 ye geçtim ve sanırım g2 de böyle bi olay yok. play store da böyle bir program varmı acaba veya g2 de de böyle bir özellik varmı ?? ??

• Yok hocam ama sony'nin bi kaç telefonunda da o özellik var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içini ferah tut stamina modu herşeyi açıp kapıcam derken daha çok şarj yiyebiliyo emin olabilirsin. kapalı olması daha iyi genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bemsar

herkese merhaba arkadaşlar.

xperia z de stamina modu diye birşey vardı, çok sevdiğim bi olaydı. tuş kilidi telefonu 3310 gibi yapıyordu tuş kilidini açınca herşey tekrar çalışmaya başlıyordu.

lg g2 ye geçtim ve sanırım g2 de böyle bi olay yok. play store da böyle bir program varmı acaba veya g2 de de böyle bir özellik varmı ?? ??

Sadece sonylerde var o özellik

• Hocam stamina modu gerçekten çok işe yarıyor.Telefonu 5-6 gün kullandığımı bilirim ben...
  • 11.mart.2016 itibari ile gelen altı marşmelov güncellemesi ile Stamina mode kaldırıldı

• Sansung cihazlardada ultra güç tasarruf modu var onun apksı çıkmıştı bulabilirsen belki çalışabilir.

Edit: Linki buldum.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2729948

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eufrat -- 14 Mart 2016; 4:23:14 >
  • Bu stamina modunu internette yorum yapanlar çok abartıyor birçok cihazda bulunan güç tasarruf modları aynı işi görüyor z5 in şu anda kullandığım Lg v10 dan daha kısa sürede pili bitmesine rağmen nette aksi olduğunu iddia eden bir sürü medyatik teknoloji sever var miliamperi ile ekran çözünürlüğü doğru orantılıdır gerisi hikaye

• C5 Ultra'da tanıştım o özelliğiyle. Ultra Stamina moduna aldım ve otobüse bindim. 1 gün boyunca giden sarj sadece %3'tü yani %97 sarj duruyordu. Sony stamina modunda gerçekten aşmış durumu.
  • Millet de bir şey zannedecek C5 İyi bende kullandım akşam sekizi geçmedi şarjı Ultra stamina moduna bile alsan yüzde üçten fazla gider zaten o modda Nokia 33 10 dan hiçbir farkı kalmıyor kaldı ki sadece Stamina modda bile Telefonun ekranını açmadıkça ne bildirim geliyor Ne mail Sonuçta ekranı kapattığın zaman Dünya ile irtibatını kesiyor ne anladım tasarruf modundan bunu yapamayacak bir telefon yok ki zaten kapatırsın hepsini ekranı da kapattın mı alsana Stamina milleti yanlış yönlendirip pili çok gidiyormuş gibi algı oluşturmanın anlamı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.