Şimdi Ara

Standart Ardream İNT PriesTinin Hp we Defii kaç olmalıı..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soruu gayet açık ardream priestinin standart hp ve def kaç olmalı acaba? + Ronark ardreamda oynuyan arklar warmıı tanışmak isterimm..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qokceR_!sT -- 11 Mart 2008; 15:16:29 >

• Fazla sağlam olmıyacaksan hp 2500 felan def 800 gibi ama eğer sağlam olcam diyosan hp 3500 ü geçmeli defin ise 1200 den fazla olması lazım (TABİ BU BENİM GÖRÜŞÜM DAHA İYİSİNİ BİLEN CEVAP YAZSIN)
  • def 800-100 arası ve hp 3000 civarı olmalı.ama sağlam istiyorsan 4500 hp ve 1350+ def yeter (logosdaki priestimden biliyorum2 party zor kesiyodu)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zmax

Fazla sağlam olmıyacaksan hp 2500 felan def 800 gibi ama eğer sağlam olcam diyosan hp 3500 ü geçmeli defin ise 1200 den fazla olması lazım (TABİ BU BENİM GÖRÜŞÜM DAHA İYİSİNİ BİLEN CEVAP YAZSIN)

Şuan elimdeki char lwl 48 1300 Hp 780def war 59da hp kaç olurr maxsimum ?
  • ardream priest demişsin de STR PRİEST Mİ İNT PRİEST Mİ ONU DA Bİ SÖYLESEYDİN ? ONA GÖRE YORUM YAPILIRDI..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FightMaster

ardream priest demişsin de STR PRİEST Mİ İNT PRİEST Mİ ONU DA Bİ SÖYLESEYDİN ? ONA GÖRE YORUM YAPILIRDI..

İnt priest hatırLAttıqın için saoL.. :)
  • GünceLL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: qokceR_!sT

quote:

ardream priest demişsin de STR PRİEST Mİ İNT PRİEST Mİ ONU DA Bİ SÖYLESEYDİN ? ONA GÖRE YORUM YAPILIRDI..

öyleyse küçük bir bilgi vermiş oluyum,

+8/15 HP chitin set giyersen 104 str ve 174 int ister,
    +8 chitin set toplam defansı 477 dir.

+7/12 chitin set giyersen, 102 str ve 172 int ister,
    +7 chitin set toplam defansı 442 dir.

oyuna girebilseydim sana tahmini olması gereken bir ardream priest hp ve defansı söyleyebilrdim :)

yukarıdaki rakamlar bilgi amaçlıdır, sorunun cevabı değildir ancak sana yardımcı olur diye verdim..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: qokceR_!sT

quote:

öyleyse küçük bir bilgi vermiş oluyum,

+8/15 HP chitin set giyersen 104 str ve 174 int ister,
    +8 chitin set toplam defansı 477 dir.

+7/12 chitin set giyersen, 102 str ve 172 int ister,
    +7 chitin set toplam defansı 442 dir.

oyuna girebilseydim sana tahmini olması gereken bir ardream priest hp ve defansı söyleyebilrdim :)

yukarıdaki rakamlar bilgi amaçlıdır, sorunun cevabı değildir ancak sana yardımcı olur diye verdim..

sao0l arkadaşım..

• bence ardreamda +8 fp en iyisi.tabi alabilirsen +8 chitin küçük bi defans farkı olur ama azda olsa hp ve resistlerde değişmeler olur. o defansı kalkandan kapatırsın
  • +8 Fp Set Yap Lobo Ep Falan Bul [Hp Def Veren Takılar Kısaca...] Alma Imkanın varsa +7 Dol Yada +5 SS Elınede Lycon Yada Lupus Hammer Varsa Al Derim Buff + Debuf Ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: T0p0ski

+8 Fp Set Yap Lobo Ep Falan Bul [Hp Def Veren Takılar Kısaca...] Alma Imkanın varsa +7 Dol Yada +5 SS Elınede Lycon Yada Lupus Hammer Varsa Al Derim Buff + Debuf Ol

şuan elimde +6 Ds +6 Sh var +7 chtin set +7 dd kafalık 1 hafta sora haftaya pazar +8 chtin set qelicek takılarıda hALLETİCEMM..Bİ ŞEKİLDE BAKALIM 59 OLDUMU NASIL OLCAKK
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

bence ardreamda +8 fp en iyisi.tabi alabilirsen +8 chitin küçük bi defans farkı olur ama azda olsa hp ve resistlerde değişmeler olur. o defansı kalkandan kapatırsın

+8 FP set önermişsin ve defans farkını kalkanla kapatırsın demişsin,

peki bunları söylerken +8 chitin setle kalkan da takacağı neden hiç aklınıza gelmiyor ?

+8/15 HP FULL PLATE SET 101 STR ve 158 İNT ister,
    +8 FULL PLATE SETİN VERDİĞİ DEFANS 374 dür.

+8 chitin set ile +8 fp set arasındaki defans farkı 477-374= 103 dür.

+7 hp plate kalkan taktığını varsayarsak,

477 defansın üstüne +7 plate kalkan defansı ekle bir de +8 fp üstüne +7 plate kalkan defansını ekle...

+8 chitin set giyince sanki kalkan takmayacakmış gibi konuşuyorsunuz..

• quote:

+8 Fp Set Yap Lobo Ep Falan Bul [Hp Def Veren Takılar Kısaca...] Alma Imkanın varsa +7 Dol Yada +5 SS Elınede Lycon Yada Lupus Hammer Varsa Al Derim Buff + Debuf Ol

o zman cure olmaz. curesi piestde priest olmaz

@FightMaster

alıntı yapıyosun ama tamamını okumadan yapıyosun. demişimki alabilirsen +8 chitinama +7 chitin yerine +8 fp daha iyi

ayrıca +7 plate kalkandan felan bahsediyorsun kalkan sadece normal defans değildirbiraz özelliklerine bak sonra konuşalım burada

+8 chitin giyip plate kalkan takacağına +8 fp giyip +6 ds tak kat kat sağlam olur.eğer dersen ki +8 chitin setlede takabilir felan dersen artık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boor -- 11 Mart 2008; 15:52:27 >

• quote:

quote:

o zman cure olmaz. curesi piestde priest olmaz

@FightMaster

alıntı yapıyosun ama tamamını okumadan yapıyosun. demişimki alabilirsen +8 chitinama +7 chitin yerine +8 fp daha iyi

ayrıca +7 plate kalkandan felan bahsediyorsun kalkan sadece normal defans değildirbiraz özelliklerine bak sonra konuşalım burada

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    yukarıda koyu işaretli yerde yazdıkların ile alıntı yaptığım yerdeki yazdıkların birbirini tutmuyor..
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    BAK AYNEN BÖYLE YAZMIŞSIN BİDAHA KOPYALAYIM KENDİ YAZDIĞINI BİR DAHA OKU BİR
    quote:

bence ardreamda +8 fp en iyisi.tabi alabilirsen +8 chitin küçük bi defans farkı olur ama azda olsa hp ve resistlerde değişmeler olur. o defansı kalkandan kapatırsın

öncelikle sizin gibilerle sidik yarıştıracak durumda değilim,
    yazdıkların ortada yazdıklarım ortada,
    ben ne için yazmışım sen de iyi bir oku,

alabilirsen +8 chitin set al demişsin, ona eyvallah birşey demedik,

ancak +8 fp ile +8 chitin defansı arasındaki küçük farkı kalkan ile kapatabilirsin yazmışsın,

işte bende bu yazdığına cevap olarak yazdım, sen de azcık dikkatli okursan farkedersin.

KALKAN KONUSUNA GELİRSEK, ÇOK BASİT BİR ÖRNEK OLSUN DİYE YAZDIM,

EN BASİT BULUNABİLECEK +7 PLATE KALKAN,
    BASİT BİR KIYASLAMA İÇİN SEÇTİĞİM BASİT BİR KALKAN,

ŞİMDİ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYABİLDİĞİNİ UMUYORUM,

AÇILAN KONULARA YAZARKEN BİR DE YAZDIKTAN SONRA AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALIYORUM ,
    LÜTFEN YAZDIKLARIMI İYİ OKU.

NE İÇİN CEVAP YAZMIŞIM, LÜTFEN DİKKAT...

• Hocam ben sana şu kadarını söyleyeyim bende;
    +8 FP set -- +6 lobo hammer -- +1 ep-- +7 ds -- +5 ss --ske belt -- dd +4(9 dd )citin -- CE -- brozne ear +1 --ruby ring +1 war ve inş ROL takıcam -- ayrıca gögüslük goblin FP war

158 int 101 str verdim Gerisi HP

can 5616 (SS ile)
    Resistler 130 LR 115 ice 100 FR var (DISARDAN HICBIRSEY ALMADAN ve FP GOGUSLU + SS ile)
    Def 1145(200 ac ile) ROL de alabilirsem 45 daha DEF gelcek

9+10+10 = 29 dd
    20+10=Spear D
    20 = ax
    10 =clup
    Ve +7 sword kolluk tasıorum eksik kalmasın die

Yerine göre takılcan anlicen UNDy alırken HP giycen SS gibi görev belti gibi
    MAge coksa SS ve goblin FP takcan (Kapı onunu heallerken msla)

Ve inan bana Buyuk cz de de iş yapıorum :) 59 lvl de Full debufum
    Bence gerisi teferruattır...
    ben arkadaslar kadar saglam deilim vcunku 2 party cokunce oluom heal yapamadıgımdan :( saglam 1 priest olursa arkamdan grup heal yada 1920 acık olan 1si bana yetio asla ölmem ozaman :)

VE ÖNEMLİ OLAN PLAYERLİKTİR ASAS ın minorlemesse, mageyi heallemessen, asas mageye cure atmassa bi halt olmaz +10 set giysende

Bu arada ac açıgını en güzel 300 ac sc basarak kapatırsın bence kalkan felan deidiginz gibi citincide takar.Saglam ark ların olcak ve sürekli 300 ac bascan 1145 + 100 = 1245 def

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XinT -- 11 Mart 2008; 19:27:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.