Şimdi Ara

Standart Gamepadlleri XBOX 360 Controller Yapma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her şeyimiz hazır (alıntıdır herhangi bir sorumluluk kabul etmem)

Bildiğiniz gibi artık çoğu oyun standart gamepadleri desteklemiyor. Bunun yerine özel anlaşmalarla XBOX 360 yada Logitech’in pahalı gamepadlerine destek veriyorlar. BUrda standart gamepadleri XBOX 360 Controller olarak gösteriyoruz.

Kullanımı çok basit size uygun olan gamepad klasörü içersindeki 4 adet dosyayı istediğiniz oyunun kurulu olduğu klasöre atmanız yeterli.

ÖNEMLİ NOT: Dosyalar kaldırıldığından konuya itibar etmeyiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enige -- 30 Temmuz 2014; 22:04:58 >

• enige kullanıcısına yanıt
    nerde dosyalar?
  • leventakcay kullanıcısına yanıt
    hocam dosyalar silinmiş, maalesef artık yardımcı olamıyorum.
  • enige kullanıcısına yanıt
    keşke olsaydı neyse canın sağolsun
  • Bende eski gamepad varken bu resimdeki programı kullanıyordum eğer bahsettiğiniz buysa yükleyebilirim hala duruyor ..
     Standart Gamepadlleri XBOX 360 Controller Yapma
  • okinkurt kullanıcısına yanıt
    hhocam bu değildi ama eğer siz kullanabiliyorsanız yükleyiniz, başka arkadaşlarda faydalanabilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enige

hhocam bu değildi ama eğer siz kullanabiliyorsanız yükleyiniz, başka arkadaşlarda faydalanabilsin.

Dirt serisinde denedim bununla rahatça tanıdı ve oynadım denediğim gamepad da analog bile yoktu

Programı rardan çıkartın oynamak istediğiniz oyunun içine atın yönetici olarak calıstırın otomatik gamepadı görüyor tuş ayarı vs yapabilirsiniz oyuna girerken programı acık bırakıp girin sorunsuz calısıyor en azından ben denediğim oyunlarda sorun yasamadım .

http://www.dosya.tc/server33/ealapl/_emu.rar.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neredeyse 2 sene olmuş umarım cevap gelir. bu oyun kolunu xbox360 oyun kumandası gibi gösterebiliyor muyuz bilgisayara? yani pc'de dungeon hunter 5 oynuyorum xbox'da olan bir oyun olduğu için xbox kolu ile oynanacağını düşünüyorum ama benim dandik oyun kumandasını görmüyor. windows mağazadan indirilen oyunlar için bu yöntemi ne şekilde kullanabiliriz?
  • integral :/ İ kullanıcısına yanıt
    hocam uzun zamandır uzağım xbox ve diğer konsollardan ama en son hatırladığım şey ekstra bir parçayla xbox controller'i pc de kullanabilir hale getirildiğiydi. araştırırsanız bulabileceğinizi düşünüyorum. Yardımcı olmadım sanırım. iyi günler.
  • cevap vermen bile yetti. bayağı araştırdım. yarım yamalak ingilizcemle yabancı forumlara da baktım ama pek elle tutulur bir şey bulamadım. bahsettiğin bir aparat mı yoksa program mı? programsa araştırdığım kadarıyla yok ama bir aparatsa onu da araştırabilirim. teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.